Breaking News

11street.my

http://www.11street.my/html/main.html
Assalamualaikum..

Korang pernah dengar tak 11 street? Tak pernah? Tak per, meh sini cik nor terangkan serba sikit pasal
11street.

11street ni ditubuhkan dibawah Celcom Planet Sdn Bhd dengan usahasama Celcom Axianta Berhad & SK Planet Ltd. Apa yang ada kat 11street nie? Mai lah sini cik nor nak habaq kat hang..macam-macam ada kat sini. Pendek kata 11street ini ibarat mall online. Just clik apa yang korang nak..dah siap bayar ..tunggu barang sampai depan rumah.Mak aii..sonang betul shopping zaman sekarang ni.Tak payah susah nak hadap jem, cari parking & macam-,macam lagi.

Apa yang ada kat 11street?Tengok kat bawah ni cik nor list kan yer :

1) Fashion
*Pakaian Wanita & Pakaian Lelaki
*Beg & Kasut
*Jam/Barang Kemas/Aksesori

2) Electronik
*Telefon & Tablet, Komputer & Laptop, Peralatan Rumah & Kamera

3) Rumah & Kehidupan
*Perabot & Peralatan, Peralatan Tempat Tidur & Mandi, Dapur & Restoran, Hiasan Rumah, Haiwan & Alat Tulis

4) Sukan & Rekreasi 
*Sukan, Luar
*Kereta & Motorsikal
*Hobi

5) Kesihatan & Kecantikan 
*Kosmetik & Minyak Wangi
*Kesihatan & Penjagaan Peribadi

6) Kanak Kanak Dan Bayi 
*Kanak Kanak
*Bayi
*Mainan Dan Lain Lain

7) Barang Runcit
 *Barang runcit
  *Isi rumah

Last sekali Perkhidmatan & Buku pun ada jugak..:)
 Hah..apa lagi. Shpopping sakan lah korang semua nanti. Jangan segan silu nak shopping kat 11street yer. Mudah dan sangat berbaloi.

Voucher dalam gambar kat atas tu cik nor dapat dari akak Suria Amanda a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/ sebagai hadiah pengomen tegar blog dia. Thanks yer kak..nanti cik nor shopping kat 11street yer..:)

Nak maklumat lanjut tentang 11street jangan lupa singgah :

FACEBOOK 11street MY
https://www.facebook.com/11street.my

TWITTER 11street
https://twitter.com/11streetmy

INSTAGRAM 11streetmy
https://instagram.com/11streetmy/

EMAIL
hello@11street.my

KHIDMAT PELANGGAN
03 2720  0000
11street : Your Online Shipping

16 comments:

  1. Ok Normi...thanks for the entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
      http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





      Best Regards,
      Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

      Delete
  2. Sudah melayari. best jugak habisla kalo ku shopping ade yang kurus poket hehehe

    ReplyDelete
  3. dah tgk gak 11 street ni . sis lbh utamakan terma bayaran COD ...

    ReplyDelete
  4. wahh, seronoknya nak shoping... tq sharing dear ;)

    ReplyDelete
  5. Nak famous 11 street skrg nie.. lgpun beli online nie senang tak payah nk bersesak2 kt mall..

    ReplyDelete
  6. dh pemes dh skrg
    rata rata blogger ada updated

    ReplyDelete
  7. pernah dgr. tp x pernah tgk lagi.. hehe



    Tahniah tersenarai.. Terima kasih sudi komen.. :) "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

    ReplyDelete
  8. makin femes 11street ni..antara shoponline yang menarik..

    ReplyDelete
  9. Sejak akhir-akhir nie memang selalu nampak entri pasal 11street. Dah tengok jugak dan nampak menarik. Tapi tak boleh tengok lama sangat sebab takut ada yang berkenan pulak nanti. Hehe! :D

    ReplyDelete
  10. Wah ramai update mengenai 11street ya

    ReplyDelete
  11. wahhh cik nor slh seorg drpd nye yaaa

    ReplyDelete
  12. saya dah beli photobook,rm49 dpt diskaun jadi rm39.untungla jugak.hukhuk

    ReplyDelete
  13. aida ada gaks vocer 11street.
    lom redeem lagi :)
    balik kursus ni...

    ReplyDelete
  14. Iklan yng kerap kuar kt tv kn. Tp xterjah pn lg.. Hee

    ReplyDelete