KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, July 27, 2015

Menang Hadiah Makanan Kucing & Topup

Assalamualaikum...

Beginilah jadinya kalau bertnagguh nak buat entry.Last2 jadi pekasam.haha.Tapi tak per janji cik nor updates.Harap korang semua sudi bacalah lah yer..:)

Sebenarnya dah lama cik nor dapat hadiah kat atas tu tapi xsempat nak buat entry. Segmen yang cik nor join tu  ialah Segmen Kucing Saya Hebat.  

Segmen ini di ajurkan oleh Ayuni Rafilah dan Asma Felt Box. Tak sangka jugaklah kucing cik nor bertuah. Dapat 2 hadiah .Topup untuk tuan dia dan makanan kucing untuk kucing..hehe.Makanan kucing dah lama habis...topup pon sama. Terima kasih buat Ayuni & Asma kerana menganjurkan segmen yang simple tapi hadiah kebaboom. Terima kasih juga dengan hadiah yang diberikan. Semoga mereka berdua ni akan anjurkan segmen yang lagi hebat dimasa akan datang.

Nak kenal mereka berdua ni jangan lupa klik link yang cik nor bagi kat atas tu..:)


8 comments:

  1. best nya..saya baru hari ni ada bela kucing..ekekek

    ReplyDelete
  2. tahniah NN..kucen dapat, tuannya pon dapat hadiah jugak.

    ReplyDelete
  3. tahniah cik nor... best dpt hadiah... hehhee

    ReplyDelete
  4. tahniah! mesti kucing cik nor tersenyum gembira ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...