Breaking News

Food Review - Chip Chop Station

Assalamualaikum..
Haish..semenjak 2 3 menjak ni mood nak berblogging banyak ke laut. Entah kenapa ...banyak benda nak share kat sini tapi selalu tertangguh.InsyaAllah cik nor akan rajin kan diri untuk updates blog sekali sehari...:)

Sebenarnya kami ke Chip Chop Station ni before puasa lagi.Tapi cik nor dok tangguh-tangguh nak buat entry sehingga ke bulan puasa.Oleh kerana bulan puasa maka cik nor hold entry ni.Bulan puasa cik nor tak buat entry pasal makanan.Al-kisahnya macam nie..housemate tiba2 ajak makan western food kt tempat biasa kami makan tapi malam tu tutup la pulak. Cari punya cari jumpa lah Chip Chop Station. Kira kami redah je ni. Sedap tak sedap belakang kira. Alhamdulillah..semua yang kami order memenuhi citarasa tekak kami. Macam spegetthi chicken blackpaper (cik nor order) memang sedap.Harga dia memang murah cuma RM9.90 (no gst)

Yang ni pula fetuccini carbonara( member cik nor order) sepatutnya speghetti tapi tertukar dengan fetuccini maka makan jer lah. Alhamdulillah rasanya tidak mengecewakan.Memang mabeles..Harganya sama juga RM9.90( no gst)
Tiba masanya untuk kami possing selepas semua makanan yang di order selamat masuk perut..:)
Cuba tengok cik nor punya order..semuanya licin..:)
Dua orang ni memang suka selpie..maka layan jer la..:)
Layan lah yo..hehe
Hah...ini model tak berbayar Chip Chop Station..Thank Lia..:)
Sebagai bukti makanan kat sini memang sedap. Licin semuanya..:)

Ok itu sahaja food review untuk kali ini. Kita jumpa next food review.

Kepada blogger or sesiapa yang berminat untk mencuba western food kat sini boleh hubungi : 013-9248738(Abam Nazman) .

Alamat  Chip Chop Station :
Area Cherang, Jalan Dusun Raja, Kampung Cempaka berhadapan dengan kilang biskut Julie's

12 comments:

  1. sedap tuh! nanti abe kie gi makan sana...hehehhehee

    ReplyDelete
  2. jauh lak nak pi sana ... menyelerakan .

    ReplyDelete
  3. Wah... sedap sgt la tuh cik nor kan....?! Licinnnnn... hehhehe

    ReplyDelete
  4. wah makan makanan italy tu
    nampak sedap
    nanti belanja sop plak ye.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Alamak......dahlah tengahari ....tgk pulak makanan, pergh ....terus menggiurkan mak hihi....

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum ciknor..

    Adoii.. Tergoda tgk. Hihi

    ReplyDelete
  7. nama kedai pun omey..
    Chip Chop hehe..

    ReplyDelete