KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 30, 2015

Tempahan Tudung Sedondon Sempena Hari Raya Telah Ditutup



Assalamualaikum..

Dah lama kan cik nor tak updates cerita pasal tudung-tudung yang cik nor jual. Busy memanjangkan cik nor ni.

Entry hari ini just nak maklumkan tempahan tudung sedondon sempena hari raya Aidilfitri telah ditutup.Ini kerana masa yang sangat suntuk dengan order yang masih banyak menunggu untuk dijahit. Cik nor xmahulah ghairah ambik order sehingga kualiti jahitan diketepikan.

Untuk tempahan selepas raya dan seterusnya akan berjalan seperti biasa. Kalau nak tudung ready made still cik nor jual macam biasa.

Untuk maklumat lanjut hubungi cik nor : 0199791081 (sms/call/whatsapp/wechat)

8 comments:

  1. akak...nk tgk tudung2 akak buat hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eira..akak xjahit sendiri..akak upah tukang jahit..:)

      Delete
  2. wah bestnya dah ada tudung sndiri...

    ReplyDelete
  3. terbaik la cik nor.. rezeki semakin mencurah2..=D

    ReplyDelete
  4. wahhh..bestnye dapat pakai sedondon kan hehee :)
    murah rezeki cik nor :)

    ReplyDelete
  5. Wah Cik Nor, penuh order yer. Selamat maju jaya...

    ReplyDelete
  6. Moga sntiasa murah rezeki ciknor. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...