KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, June 28, 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101








Assalamualaikum

Dari tahun lepas lagi nak join GA by  http://www.nile.com.my tapi tak berkesempatan. Tahun ni macam ada masa nak cubalah mana tahu kot ada rezeki...aamiin

Lima yang barang yang cik nor minat nak beli :




 
Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 80 pieces





 

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 200 piece




Product: Round Neck T


Price Meletop: RM8.50


Date: 29/06/2015


Time: start 2.00pm 


Quantity: 200 pieces

Product: Dual Color Woman Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pairs

 
Product: Haniya Shoulder Design Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 140 pieces

Itulah yang mampu cik nor pilih..hihik. Banyak sangat pilihan dah rambang mata jadinya.So, pilih yang betul berminat jer la..:)

Lepas buat entry: emailkan URL Penyertaan beserta butir-butir diri seperti Nama dan No.Telefon kepada: give_away@nile.com.my

Meh la join korang..mana tahu ada rezeki..Insya Allah.....aamiin

Boleh check result >> di sini <<..
Tarikh tutup untuk update entry kat blog adalah pada >>>>  14/07/2015 , 11.59 pm



*Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :) 



Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 ini dijayakan oleh webshop nile.com.my.


6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...