KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 29, 2015

Persiapan Raya Paling Gempak Bersama Lazada

Assalamualaikum..

Raya ni akan lebih bermakna kalau dapat shopping raya kat Lazada Malaysia. Macam-macam barang murah boleh didapati kat Lazada. Pendek kata kalau shopping kat situ serba-serbi jimat. Tenaga & masa tidak terbuang begitu sahaja.Untuk lebih gempak lagi raya ni apakata kita terjah Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia.

Cara Penyertaan :
  • Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya.Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  •   Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  • Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  • Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  •   Tajuk Post/Entry terpulang pada masing-masing, boleh gunakan apa-apa tajuk mengenai persiapan raya, supaya dapat menarik minat pembaca (Tajuk sebelum ni ditukar atas permintaan peserta, supaya lebih natural - peserta yang dah guna tajuk sebelum ni masih dianggap peserta)
  •   Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post. 
 
 
Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 
Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :
Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini,dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 
------------------------------------------------------------------
Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------

Bila tiba hari raya macm-macam yang kita nak beli. Nak beli baju baru lah, peralatan dapur baru lah.Serba serbi baru lah semuanya.Yang penting barang kat Lazada Malaysia ada yang menarik perhatian cik nor.Jom kita tengok :
 
 
 
Kenapa cik nor nak beli baju nie? Sebab utamanya dia warna biru. Warna kesukaan cik nor dulu, kini dan selamanya.Warna dia memang sangat menarik perhatian.Sangat lembut dan memukau bila memandangnya. 
 
 
Asus ZenFone 5 A501CG 16GB Black (Asus Malaysia Warranty) 
 
Bila dah bali baju yang cantik & vouge nak la pulak berselfie.Mestilah nak ada gambar kenangan ketika raya.Telefon lama cik nor tu dah teruk sangat .Dengan bateri nya yang dah kong.Malu pulak nak bergambar ramai-ramai.Orang lain semua dah guna smartphone, cik nor jer masih guna telefon biasa.Lagipun kualiti gambar Asus ZenFone 5 sangat cantik. Rugi kalau tak dapatkan phone ni.
 
 
Elba Electric Oven EEO-D2013(BK) 
 
Cik nor pilih oven ni sebab apa.Nak tukar oven lama yang ada kat rumah cik nor tu. Cian akak cik nor guna oven yang hidup segan mati tak mahu. Kalau leka sikit pasti biskut akan rentung.Kalau ada yang baru sekurang-kurangnya masa nak menunggu biskut masa tak terbuang.Boleh buat kerja-kerja lain.Kerja lebih cepat dan mudah.
 
Tunggu apa lagi. Jom kita terjah Lazada Malaysia sempena hari raya yang bakal menjelma tak lama lagi. Tak rugi shopping kat Lazada. Tempat shopping online terbaik dia Malaysia.
 
Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------
Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html#sthash.dxBIRdMd.dpuf
 Cara penyertaan :
  1. Buka page RIANG RIA RAYA LAZADA 2015http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/ 
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  3. Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  6. Tajuk Post/Entry terpulang pada masing-masing, boleh gunakan apa-apa tajuk mengenai persiapan raya, supaya dapat menarik minat pembaca (Tajuk sebelum ni ditukar atas permintaan peserta, supaya lebih natural - peserta yang dah guna tajuk sebelum ni masih dianggap peserta)
  7. Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post
- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html#sthash.dxBIRdMd.dpuf
 Cara penyertaan :
  1. Buka page RIANG RIA RAYA LAZADA 2015http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/ 
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  3. Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  6. Tajuk Post/Entry terpulang pada masing-masing, boleh gunakan apa-apa tajuk mengenai persiapan raya, supaya dapat menarik minat pembaca (Tajuk sebelum ni ditukar atas permintaan peserta, supaya lebih natural - peserta yang dah guna tajuk sebelum ni masih dianggap peserta)
  7. Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post
- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html#sthash.dxBIRdMd.dpuf
 Cara penyertaan :
  1. Buka page RIANG RIA RAYA LAZADA 2015http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/ 
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  3. Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  6. Tajuk Post/Entry terpulang pada masing-masing, boleh gunakan apa-apa tajuk mengenai persiapan raya, supaya dapat menarik minat pembaca (Tajuk sebelum ni ditukar atas permintaan peserta, supaya lebih natural - peserta yang dah guna tajuk sebelum ni masih dianggap peserta)
  7. Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post
- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html#sthash.dxBIRdMd.dpuf

6 comments:

  1. wahhhh sale raya lazada kembali lagi!!!! menarik ni menarik, nak kena terjah ni...

    ReplyDelete
  2. Wah.. Cantik baju pilihan cik nor.. All the best..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...