KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 18, 2015

Makan Kenduri Sampai Lebam






Assalamualaikum...

Mesti korang terkejutkan baca tajuk.Kenduri apa bulan-bulan puasa nie.haha. Korang tak payah risaulah ni gambar berkurun lamanya tapi baru nak updates kat blog. Korang jangan bimbang tak ada gambar makanan. Sebab seperti biasa gambar makanan tak akan ada di blog cik nor kalau bulan puasa.

Kalau tak silap kenduri ni awal bulan jun hari tu kot (02/06/2015) kat KB jugak. Mana tak makan kenduri sampai lebam g dah la dekat magrib balik pulak dalam pukul 9 malam. Nasib la rumah saudara sendiri kalau umah orang lain lama dah kena halau..haha. korang layanlah gambar kami yang gila selpie..hihi

Oklah. Bulan puasa ni tak boleh merapu lebih nanti kurang pahala puasa cik nor..:)

12 comments:

  1. hahaha...samalah dengan shaila, suka perap entry...hihihi

    ReplyDelete
  2. masa cuti sekolah tu mmg ramai jemputan kenduri Cik Nor.. asyik gantung periuk jer makan kenduri sokmo..haha..
    comel2 ccik nor selpie... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawat Cik Nor... cik Nor, atie dok teringat2 nasi dagang Ganu...uwaaaa...

      Delete
    2. atie..google resepi n buat sendiri..senang jer atie....buat kari ikan or ayam then acar timun..siap..:)

      Delete
  3. hihi..suspen je baca tajuk..igtkan mmg 'kenduri' masa berbuka puasa ke apa...salam ramadhan sis....sue singgah blogwalking :)

    ReplyDelete
  4. samala.. cuti sekolah baru2 ni, penuh dgn kenduri kahwin je..

    ReplyDelete
  5. sronok selfie ya Cik Nor..akak pun ada cerita terperam..bila ntah nak keluar..hihi..:)

    ReplyDelete
  6. lapar la plak dengar makan kenduri :p

    ReplyDelete
  7. terkejut gak tadi. ingat masa bulan puasa. haha xD

    ReplyDelete
  8. Mcm kita sejak dduk gemas ni kurang sngt mkn knduri. Tak mcm duk ipoh. Smpai tak larat nk pergi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...