KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, June 12, 2015

Kain Batik Asli Sarawak


Assalamualaikum..

Firstly nak mintak maaf bebanyaklah la sebab entry cik nor semua berkiatan dengan perniagaan. Nak buat macam mana cik nor minat berniaga sekarang nie.hihi

Kawan cik nor yang dok kat Sarawak suruh cik nor test market jual kain batik Sarawak ni.Cik nor pon trylah mana thu terlajak laris..hehe. Cik nor jual kain lebih kurang dengan harga pasaran kat Sarawak. Sehelai RM40.00 siap pos. Kalau COD RM35.00 jer. Kain dia 100% cottan dan lembut.Sesuai di buat baju kurung, dress, kain sampin dan banyak lagi. Panjang kain ni 2 meter macam kain batik biasa.

Berminat jangan lupa hubungi cik nor : 0199791081 (sms/call./whatsapp/wechat )

12 comments:

  1. Kat kuching maybe banyak...kalau kat sibu, sarawak ada tempat tersendidri nak dapatkan batik sarawak nie

    ReplyDelete
  2. Haah last 2 year pi sarawak mmg byk ada kat kuching....dah beli tp x guna pun...ada elok tersimpan dlm almari...

    ReplyDelete
  3. cantik-cantiknya kain batik sarawak tu cik nor...

    ReplyDelete
  4. Boleh tahan juga corak dia..
    Semoga berjaya:)

    ReplyDelete
  5. Dah boleh bukak kedai online ni..:)

    ReplyDelete
  6. Lawalah... Dah ada 2 helai.. Memang sejuk dan best di pakai..

    ReplyDelete
  7. nory ada beli masa pergi Kuching aritu, tapi beli untuk mak mertua..untuk sendiri terlupa nak beli..hehehe...memang cantik batik Sarawak ni..

    ReplyDelete
  8. cantik corak - coraknya tu ...

    ReplyDelete
  9. ye, memang cantik batik sarawak ni!

    ReplyDelete
  10. Baguslah cik Nor berniaga ni kan ikut sunnah

    ReplyDelete
  11. x yah pegi jauh2 dah...bleh dpt drpd cik nor je ni ;-)

    ReplyDelete
  12. Cousin2 ada jgk jual. Cntik kainnya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...