KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 1, 2015

Gedik-Gedik Ke Tempat Kenduri..:)



Assalamualaikum...

Hari ni macam mood dah mari nak berblogging.haha.Mood dah ada tapi idea sedikit kureng.Tapi taip ajerlah apa yang keluar dari kepala cik nor yang tak berasa nak betul ni..kihkih

Jumpa gambar ni kat folder pc so masuk kan jer lah.Dari entry kosong tak de gambar masukkan lah gambar cik nor yng gedik-gedik gitu.Nak g kenduri kesyukuran jer pon tapi melaram macam nak g kenduri kawen kat hotel..Kelas ko jah..haha

Macam adik beradik kan kami.Yang tudung hitam tu memang adik cik nor.Dia yang nikah baru2 ni.yang sorang lagi tu anak buah cik nor.Korang knal kan mana 1 cik nor.Apa tak kenal?( lari tutup muka....hihik).Cantik kan muka cik nor..putih gebus gebas gitu..usah tetipu itu hanya gambar kamera smartphone saja..haha.Kalau kat luar harap maklum lah yer..:)

Oklah dah panjang benor merapu..nanti meluat pulak korang baca.Sebelum korang muntah hijau, kuning, biru cik nor stop dlulah yer..:)

p/s: Korang banyak tak dapat jemputan kenduri? Cik nor tiap2 minggu ada jemputan kenduri.Badan dah start naik balik..huhu..Tp alhamdulillah..rezeki...:)

10 comments:

  1. gedik tapi cantik..comel..hehehe

    ReplyDelete
  2. omey je Cik Nor kitaaa.. xpe melaram pun..
    janji happy =D

    ReplyDelete
  3. Semakin ayu dan shomellah cik Nor sekarang ni....
    Minggu depan okje ada kenduri kawen.... makcik Pak Jilap.

    ReplyDelete
  4. Cik nor cantik !
    Fotogenik plak tu :-)

    ReplyDelete
  5. Singgah pagi...
    ala kak..nieyl pun kdg² idea tu hilang...
    tapi taip aje..hihihi

    ReplyDelete
  6. sy dapat sekali je last week so mggu ni bleh laa releks2 ;-)

    ReplyDelete
  7. cik nor rm38 20kpg free pos dan smpul..
    kalau minat wasup k..

    ReplyDelete
  8. makin gebus kak...apa rahsia?? hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...