Breaking News

Colorful Life - Blog Review

http://belongtomee.blogspot.com/

Assalamualaikum..

First time kot cik nor review blog orang ni. Harapnya tidaklah banyak ayat yang merapu.Maaf banyak-banyak buat empunya blog kerana lewat review blog awak.Hadiah telah cik nor pos minggu lepas. Moga selamat sampai ke tangan awaklah yer.

Blog Colorful Life ini di buat khas untuk menyertai Giveaway or Segmen.Memang kalau masuk blog ni jangan cari cerita lain sebab semuanya khusus untuk GA or segmen.Tak banyak informasi tentang pemilik blog ini.Pada firasat cik nor pemilik blog ni seorang yang low profile dan tidak suka menonjolkan diri.Blog nie sangat menarik dan sangat colorful.Memang ceria sangat bila singgah blog ni kerana dia punya blog ringan tak perlu nak loading lama2.Pemilik blog ni berasal dari Kelantan satu negeri dengan cik nor. Mesti pemiliknya maniskan..kenapa cik nor cakap macam tu? Sebabnya lebah menjadi trademark untuk blog dia..:)

 Apa-apa pun tahniah buat pemilik blog kerana menang dalam http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

Kepada blogger yang nak berkenalan or nak ajak join GA or Segmen bolehla klik Colorful life a.k.a http://belongtomee.blogspot.com/  atau klik banner kat atas tu..:)


9 comments:

  1. iye la colorful sungguh. hahahaha. comel je tengok..

    ReplyDelete
  2. Macam tak pernah singgah lagilah blog kalerful ni....nanti okje free boleh terjah...

    ReplyDelete
  3. salam..cik nor =D

    wahh..ok2..ade mse t g terjah sat nti =D

    ReplyDelete
  4. Menarik..
    Best juga klau kena review nie..

    ReplyDelete