Breaking News

Cik Nor Jual Popia Gunting....


Assalamualaikum...

Wah..kuat jugak cik nor berniagakan.Macam-macm cik nor jualkan.Sebelum ni tudung.Ni makanan pulak.Harap korang tak bosan dengan perniagaan cik nor nie..:)

Cik nor panggil popia gunting kalau orang luar tak thu la panggil apa. Popia di goreng garing dan rangup then dia gaul dengan kacang & gula. Rasanya lemak manis gitu.Satu balang kejap jer habis bila syok layan tv..hihik.Popia nie bukan sahaja sesuai dimakan dihari raya tapi sesuai dibuat kudapan ketika tea time. Macam cik nor setiap masa lapar maka popia ini lah yang menjadi penyelamat.hehe

Cik nor jual RM16.00 untuk 1/2 kg. Tidak termasuk postage bagi yang kena pos.COD untuk bandar Machang, Kelantan. Berminat jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (sms/call/whatsapp/wechat)

6 comments:

  1. Was...blh untung besar ni klu musim perayaan..:)

    ReplyDelete
  2. Sedap2..saya selalu buat ni..anak2 syuka..

    ReplyDelete
  3. wah rajin nya cik nor berniaga ... ^_^

    ReplyDelete
  4. kuih ni sekali hadap je da habis ;-)

    ReplyDelete
  5. Popia gunting ni mcm popia nestum jgk kn..

    ReplyDelete