KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 21, 2015

Terima Kasih SiHatiMerahJambu..:)

Assalamualaikum...

Adoiii la...setiap hari pasang niat nak update blog sekurangkurangnya 1 entry sehari.Nampaknya niat tu tercapai jugakla.2 3 hari sekali baru nampak entry baru kat blog cik nor nie kan? Memang parah dah blog cik nor sekarang nie.Kalau check kat ranking alexa confirm kedudukan blog cik nor paling rendah sekali.Pengunjung pun kurang.Bila pengunjung datang asyik baca entry sama naik menyampah la diaorang..hihi.Amboi panjang la pulak membebelnya..sorilah yer..:)

Sebenarnya hari ni nak cerita pasal hadiah yang cik nor terima dari Sihatimerahjambu a.k.a http://www.azhafizah.com/.Kalau tak salah cik nor dapat frame hiasan yang gantung kat dinding kot.Yang penting dari ikea..jakun sikit kat situ.Alamaklumlah tak pernah sampai ikea lagi..haha. Cik nor dapat 2 hadiah tu..top komentator bulan mac & april. Bila dah gabung gambar tu nampak satu jer.huhu. Masa barang ni sampai awal2 lagi cik nor whatsapp fiza mention kat dia yang hadiah dah sampai. Tapi nak say sori jugaklah kat fiza sebab lambat buat entry..hehe

Apa2 pon thanks a lot fiza sebab bagi hadiah kat atas tu.Buat followers cik nor yang masih tak kenal blogger Sihatimerahjambu ini bolehlah klik link yang cik nor bagi kat atas tu. Jangan lupa terjah yer..:)

12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...