KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, May 5, 2015

Tempahan Instant Shawl Sedondon Kini DiBuka...



Assalamualaikum

Hari cik nor nak buka tempahan Instant shawl sedondon. Dah lama nak buat entry tapi tak berkesempatan.Al-maklumlah busy memanjang.hehe. Hari nampak macam free so buat lah entry pasal tempahan ni. Kepada yang berminat untuk memakai tudung sedondon di majlis perkahwinan, akikah dan sebagainya boleh la hubungi cik nor. Sample warna kain bolehlah dihantar sebulan sebelum majlis.(supaya matching dengan warna baju yang hendak dipakai)

Contoh diatas semasa perkahwinan adik cik nor tempoh hari. Dari kanak-kanak sehingga dewasa boleh menakai tudung yang sedondon.Jangan ditanya mana cik nor. Cik nor kalut sampai xsempat nak bergambar.hehe

Untuk sebrang pertanya bolehlah hubungi cik nor : 0199791081 (call/sms/whatsapp & wechat)

P/s : Singgah cik nor collection untuk pelbagai jenis tudung yang cik nor jual :)

16 comments:

  1. Kain kita yg kena sediakan atau cik nor yg sediakan.. kita cuma tempah warna yg kita hendak ke cik nor.. hehehe blur pulak akak ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..sori...kain cik nor sediakan...contoh warna kain tu akak kna bagi saya takut matching plk warna dia...(contoh kain dari baju kurung, kebaya dsb).jgan salah anggap plk..:)

      Delete
  2. wahhh...nasib takde anak perempuan Cik Nor..klu ada, nak jg tempah...hihi

    ReplyDelete
  3. Cantiknya.... Selamat maju jaya dalam bisnes yer Cik Nor ^-^

    ReplyDelete
  4. wahhhh...boleh bergaya sakan raya nnt ;-)

    ReplyDelete
  5. nak raya ni harus la sedondon..:)

    ReplyDelete
  6. wahhh...rajinnya Cik Nor, untung kan pandai menjahit...semoga terus sukses ya :)

    ReplyDelete
  7. takde yang nak sedondon dgn sally...hahahaha

    ReplyDelete
  8. warna tu mmg gojes..my fav color tuh

    ReplyDelete
  9. Semakin berkembang nampaknya bisnes cik Nor sekarang ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  10. haaa da nak raya ni cepat2.. semua harus sedondon ehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...