KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, May 12, 2015

Colourful Of Instant Shawl





Assalamualaikum..

Harap maaf yer kawan-kawan. Cik empunya blog busy sangat2 sekarang tak dapat nak updates entry baru. Untuk tidak mengecewakan pengunjung cik nor blog maka dengan expressnya cik nor updates gambar tudung ynag cik nor jual.Cuci2 mata lah dengan colourful instant shawl.hehe

Berminat nak tahu lebih lanjut instant shawl yang cik nor jual jangan lupa contact : 0199791081(call/sms/whatsapp/wechat)

Jangan lupa singgah cik nor collection..:)

17 comments:

  1. Wah.. Rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..cik nor pon kadang2 trtukar warna..:)

      Delete
  2. musim org pakai instant shawl... opismet pun memborong jg ;-)

    ReplyDelete
  3. cantik² warna..rambang mata tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..cik nor sendiri pon rambang dibuatnya..:)

      Delete
  4. ciknor dah berbisnes ye sekarang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...alhamdulillah..business kecik2..:)

      Delete
  5. warna sangat menarik tu cik nor...instant shawls skrang lebih mudah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...ya..mudah & cepat..:)

      Delete
  6. ni sesuai sngt untuk those yang malas lilit2.. hehehe.. semua skrang mdah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...