KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, May 31, 2015

Blues Instant Shawl...





Assalamualaikum..

Oleh kerana hari ni hari ahad..maka mood M datang lagi..haha. Idea pon beku lagilah.Maka entry ini pun xberapa nak menarik sangat..hehe

Untuk tidak menghampakan korang yang singgah kat blog cik nor pada hari ahad a.k.a hari minggu maka cik nor letaklah entry yang tak seberapa ni. Korang layanlah instant shawl yang cik nor jual.

Kepada yang berminat yang lupa hubungi cik nor- 019-9791081 (call/sms/whatsapp or wechat).Tempahan untuk tudung sendondon masih dibuka.Cepat2 sebelum terlambat.

6 comments:

  1. hai cik nor singgah sini..cantik shawl tu

    ReplyDelete
  2. hai... aida baru jer beli kan instant shawl utk anak2 dara.
    aida sendiri x pakai sebab lom cuba hi hi hi...
    rasa mcm muka ku x sesuai aje ha ha ha :)

    ReplyDelete
  3. skarang semua da senang..
    main sarung je kan.. hihi..

    ReplyDelete
  4. Cantik cantik warnanya cik Nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...