Breaking News

Terima Kasih SiHatiMerahJambu


Assalamualaikum...

Hari belek2 folder gambar yang cik nor save dalam pc ni, banyak nau gambar yang dah ketinggalan. Tapi cik nor kena jugak buat entry kerana semua gambar tersebut berkaitan hadiah.Lambat pun lambat lah janji ada entry. Cik nor bukan nak menunjuk yang cik nor dapat banyak hadiah tapi entry tersebut sebagai penghargaan kepada si pemberi hadiah.

Straight to the picture..hadiah tersebut cik nor dapat dari blogger SiHatiMerahJambu a.k.a http://www.azhafizah.com/. Mesti korang kenal punyalah.Blogger glemer nie.Cer korang bagi nama blog cik nor..kompen2 orang tak kenalkan. Mesti orang tanya..blogger ke ni?haha. Cik nor dapat hadiah tu kerana cik nor salah seorang pengomen tegar blog Fiza.Tak sangka jugak dapat sebab cik nor kadang2 komen kadang2 tak...hehe. Apa2 pun terima kasih fiza coz bagi hadiah selimut tu.Sayang nak guna lagi..simpan dalam almari jer..hihi

Kepada yang masih tidak mengenali Fiza boleh lah klik link yang cik nor bagi kat atas.Tak rugi kenal dengan Fiza ni.Baik dan peramah orangnya.

Oklah.Stop dulu.babai..:)

13 comments:

  1. wah..tahniah...boleh la pakai selimut baru kan cik nor

    ReplyDelete
  2. Wah2 seronoknya...apa pun tahniah cik nor...

    ReplyDelete
  3. tahniah..best dapat selimut ikea, tidur lebih lena, nak bawak berjalan pon senang sebab saiz nya tidak terlalu besar ;)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... cik nor,

    tahniah nyer selalu dapat hadiah pengomen tegar.. semoga cik nor sukses berblog selalu ..k

    mselim3

    ReplyDelete
  5. tahniah ... tak dapat nak tgk selimutnya ...

    ReplyDelete
  6. wahhh..bestnya..rezrki tuuu..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Hajat dihati tu mmg nak menyinggah blog baru, tp tulah....tak terkejar, nak bw rumah blogger yg selalu dtg pun ada kalanya tak sempat

    ReplyDelete
  8. tahniah ciknor..blh buat koleksi tu hehee :)

    ReplyDelete