KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 19, 2015

Segmen "Kucing Saya Hebat!"


http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/03/segmen-kucing-saya-hebat.html

Segmen ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia yang mempunyai kucing sebagai kawan baik mereka. Sudah tentu ada sesuatu tentang si meow yang menjadikannya kucing yang hebat, bukan? Jadi inilah masanya untuk anda menyerlahkan bakat bintang dalam diri kucing anda!

Sebanyak 22 hadiah menarik untuk dimenangi! Sila pergi ke LINK ini untuk melihat senarai hadiah dan sponsor.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

  1. Buat entri bertajuk Segmen "Kucing Saya Hebat!" dan letakkan banner di atas beserta backlink ke entri blog ini.
  2. Upload sekeping gambar selfie kucing anda dalam entri. Ya, selfie kucing... bukan selfie anda sendiri.
  3. Lengkapkan entri bermula dengan ayat "Kucing saya hebat kerana..." (tidak kurang daripada 20 patah perkataan)
  4. Letak link ke entri anda di ruang komen di bawah.
  5. Tarikh tutup segmen ialah 20 April 2015.
  6. Pemilihan akan dibuat oleh juri berdasarkan kreativiti gambar dan entri.

Kucing saya hebat kerana mereka boleh masuk tidur kat dalam bonet depan(enjin kereta kakak) diwaktu malam. Kalau tengahari mereka akan tidur ditempat yang sejuk seperti tempat yang berkipas.
(Hitam & Tompok)

Kalau sesiapa yang nak join bolehla klik banner kat atas tu.Gud Luck all..:)

6 comments:

  1. haaa ? tidor dalam enjin ? amboooi hebat sungguh ni..

    ReplyDelete
  2. Salam, Cik Nor...

    Terima kasih kerana menyertai segmen yuni. Ini link entri penyertaan Hitam dan Tompok: http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/04/kucing-hebat-hari-ini-hitam-tompok.html

    Best of luck! ^_^

    ReplyDelete
  3. Gud luck cik Nor.....
    Kucing kat sini pun suka tidur dlm engine .....tah apa yg best sgt agaknya

    ReplyDelete
  4. wow..kucing spe yg hebat?hehe
    gud luck..
    yaya nk join pon xsempat dah =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...