KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 2, 2015

Malam Akad Nikah

 Assalamualaikum...

Hah..terkejut tak baca tajuk tu? Tak terkejut..hurmm..xperlah....:) Sekarang terjawablah soklan2 korang sebelum ni kan. Suka tak? Suka lah kan...jangan lompat bintang yer..haha. Sebenarnya clue2 yang cik nor bagi tu semuanya untuk majlis penikahan adik cik nor la.Bukan Cik nor yer..:)
 Koranglah layanlah gambar2 dimalam pernikahan dia.Majlis membatalkan air sembahyang kami buat kat rumah.Ni baru lepas sarung cincin dan pakaikan gelang kot. Cik nor terlepas sebab dok kat dapur rasanya..:)
 Macam sama jer gambar ni...Layan jer la yer..
 Adik bersama kawan dia.Nasibla kawan dia datang awal.Dia banyak membantu cik or n family.Kalau tak memang pengsan la...huhu. Kawan adik ni solo lagi..mana yang berkenan boleh lah ushar yer..haha.Nak no. telefon jangan lupa mintak ngan cik nor.Pandai menjahit tu...untungla saper dapat dia..:)
 Adik bersama mak mentuanya..Pak mentua dia dok kat luar kot makan..:)
 Yezzz...the gediks girls dah muncul..haha..Comelkan yang pakai jubah biru tu...Sambil2 tu promote tudung yang cik nor jual skali..haha
 Alamak..sopanlah pulak.Okey..kiri dan kanan tu solo lagi..saper nak buat menantu boleh la.possing ala2 ayu gtu..haha
 Macam sama jer gambar nie..:)
 Adik bersama abang ipar dia dan biras kot orang panggil...Biras yer bukan beras mcm p.ramlee tu..hihi
Ehem2..gadis ayu di malam pernikahan adik dia...comel tak dia?haha(sila muntah yer..hahha)

Majlis ni berlansung pada 12.03.2015 (hari khamis malam jumaat)

P/s : Buat akak okje jangan lupa hantar detail ke normi80my@yahoo.com. Cik nor nak bagi hadiah sebab dia teka betul..:)

21 comments:

  1. alhamdulillah..bertambah ahli keluarga cik nor kan...

    ReplyDelete
  2. kalau cik nor apa salahanya kannnn... btw barakallah hulakuma...

    ReplyDelete
  3. Baru nak ucap selamat pengantin baru tadi buat Cik Nor tapi kena tukar buat adik Cik Nor la yer ^-^

    ReplyDelete
  4. Selamat Pengantin Baru untuk adik Cik Nor.
    Eleh...konon konon nak promote kawan adik....hihi
    Cik Nor ni cantiklah....sweet okje jer tengok....

    ReplyDelete
  5. Semoga kedua mempelai ni berbahagia sehingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat adik Cik Nor..
    manisnya orang tu....yg baju dan tudung biru tu...:)

    ReplyDelete
  7. Tunggu giliran cik nor pula dah

    ReplyDelete
  8. lawa yg tudung biru tu ;)

    p/s : Jemput join segmen CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  9. Selamat Pengantin Baru kepada pengantin

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru :-)

    ReplyDelete
  11. tahniah dan selamat pengantin baru buat adik cik nor :D

    ReplyDelete
  12. Buat suspend jer cik nor nie tau...huhuhu... Btw tahniah buat adik cik nor... Amboii yg tudung biru tue kemain sama naik berserinya...;)

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum... cik nor,

    ingatkan siapa yang kahwin... pape tahniah yer kepada adik cik nor. Selamat pengantin baru.. k

    mselim3

    ReplyDelete
  14. waa.. tahniah buat adik cik nor.. langkah bendul ni.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat adik cik nor. Ayu2 smua gitu

    ReplyDelete
  16. tahniah buat adik cik nor
    tahniah juga buat okje..

    ReplyDelete
  17. ehehehe tahniah.. selamat da majlisnya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...