KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, April 16, 2015

Kereta Ku Di Langgar Lari


Assalamualaikum..

Hari ini ingat nak review pasal produk My Beauty Herbs tapi ada lagi syarat-syarat yang tak cukup maka terpaksa hold dulu la. InsyaAllah ...hari ahad cik nor publish la.Buat kak mia..sori sebab lewat hantar entry review.

Sebenarnya nak citer pasal kereta cik nor yang di langgar orang yang tak bertanggungjawab. Kejadian ni dah hampir sebulan berlaku tapi sori la tak sempat nak updates kat entry.Memang banyak entry tertangguh sekarang.huhu. Masa kejadian ni berlaku cik nor dalam perjalanan balik ke kampung sebab cuti hujung minggu. Ketika di langgar kereta cik nor tengah bergerak dan cik berada di jalan yang lurus bukannya simpang ke apa.

Entah mabuk apa orang yang tak bertanggungjawab tu tiba2 melanggar belakang kereta cik nor.Cik nor carilah space yang ok skit nak berhentikan kereta sebab masa tu jalan tengah sesak dengan orang balik kerja.Belum sempat tengok siapa yang langgar dia dah melarikan diri.Tapi xper cik nor sempat ambik no. plate kereta dia. Jangan bimbang cik nor tak buat report pun sebab tak teruk mana pun.Geram jer la. Apa2 pon cik nor harap orang yang langgar kereta cik nor tu sedar kesalahan dia.Cik nor tak akan maafkan dia sampai bila-bila. Tunggulah balasan di akhirat nanti. Semoga Allah membalas kejahatan dia itu.

Kejadian ini berlaku di simpang sebelum traffic light Mulong, Kota Bharu Kelantan. Tarikh tak ingat tapi ada kat wall FB.

17 comments:

  1. ish teruk ke tidak tetap kena buat laporan jugak Nor sbb mn lah tahu entah2 dia tu penjenayah kerrr?xpun dia guna kereta curi ker?so kalau ada laporan polis blh gak polis detect dia g mana..xpun ambil apa2 tindakan hurmmmm :/

    ReplyDelete
  2. Sepatutnya kena lapor sebab ada kerosakan wpun tak teruk...

    ReplyDelete
  3. Jangan bagi muka sangat cik nor...kalau antar bengkel nie...siap beratua melayaang

    ReplyDelete
  4. Jangan bagi muka sangat cik nor...kalau antar bengkel nie...siap beratua melayaang

    ReplyDelete
  5. Laaaa kisahnya..kenapa x report....

    ReplyDelete
  6. alah..dah calar..patutnya kena report tau..mana boleh biar je..

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... cik nor,

    alahai kesian nyer.. tak patut kan. Dah langgar lepas tu lari... his2..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. kalau laaa kete tu bleh ckp da lama dia beritahu sapa yg buat khianat ni ishhhh

    ReplyDelete
  9. buat jer report.. ajar sikit org camtu.. dah buat kene la bertanggungjawab..

    ReplyDelete
  10. lah..kesiannya Cik Nor..sabor je lah..memang tak bertanggung jawab lah si pelanggar tu.. takde etika.. huhu

    ReplyDelete
  11. Ada jugak orang yang tak bertanggungjawab. Dah buat salah, lari pulak. Hish. Huhu

    ReplyDelete
  12. tak bertanggungjawabnya orang tuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  13. geram dengan org camni..dah langgar kereta org pastu lari..memang saper2 pon sakit hati kalau kena macam Cik Nor..nasib skit jer..

    ReplyDelete
  14. x pe . nanti ada la kereta lain langgar kereta dia . kan perbuatan kat dunia ni Allah bayar cash !

    ReplyDelete
  15. CT faham praaaasaaan tu.. kete CT pun.. tinggal kejap depan kedai je..
    tak sampai 10 min pun.. masuk beli air.. daaaa dapat ciuman.. benci sbb x reti nak brtanggungjawab..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...