Breaking News

Instant Shawl 2 Muka







Assalamualaikum...

Hari cik nor nak promote instant shawl terkini yang cik nor jual. Cik nor panggil instant shawl 2 muka jer.Sebab apa? korang tengoklah video yang cik nor share kat atas tu.Video tu mengajar cara memakai instant shawl terbaru cik nor jual. Oppss..jangan muntah hijau tengok model tak berbayar kat atas sekali tu..hehe.

Yang kat tengah2 tu warna2 terkini instant shawl 2 muka. Berminat jangan lupa hubungi cik nor (0199791081) -call/sms/whatsapp/wechat

17 comments:

  1. apasal tiba-tiba tengok macam tergoda jer ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..farah apa lagi..jomla cuba..:)

      Delete
  2. Replies
    1. senang jer..just sarung n pin jer..hihik

      Delete
  3. sally pakai dah yg ni...tapi kazen sally yg sponsor..hihihi :D

    ReplyDelete
  4. Macam macam pesen sekarang nikan cik Nor....satu mukalah, dua mukalah....sok lusa 10 muka pulak hihi...Comey cik Nor ni tau!

    ReplyDelete
  5. Hai cik nor :)

    xpndai shida nk pkai instant shawl ni..

    ReplyDelete
  6. opismet sy ni da jatuh cinta dgn instant shawl nnt sy tlg pomot kt dia ya ;-)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. RM25 shelai xtermasuk pos..ni harga utk 2 muka
      kalau yang biasa RM22.00 shelai tak termasuk pos

      Delete
  8. Salam Cik nor.. lama tak bertandang sini..pekabar??
    wah! lawa2 ...cantikkk... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam atie..shat..alhamdulillah...:)

      Terima kasih atie..:)

      Delete
  9. sekarang mmg tgh hot kan instant shawl ni :)

    ReplyDelete