KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, April 7, 2015

Hadiah Pengomen Tegar Dari Suria Amanda


Assalamualaikum..

Hiashh..susah betul sekarang nak updates blog.Kerja banyak.Terpaksalah dahulu kan yang penting.Betul tak kawan-kawan?hehe


Sebenarnya dah lama cik nor terima hadiah ni dari kak S.A  a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com tapi nak buat macam mana penyakit 'M' menguasai diri ditambah pula dengan kerja yang berlambak maka lambatlah keluar entry pasal hadiah ni. Mohon maaf yer kak..cik nor lambat buat entry pasal hadiah nie.Apa2 pon terima kasih banyak buat akak coz bagi se manicure & padicure ni.Cik nor suka sangat..:)

Nak kenal dengan Suria Amanda jangan lupa klik link yang cik nor bagi kat atas tu.Rugi tau tak kenal SA ni...peramah orangnya..:)

14 comments:

  1. tahniah ye cik nor,kita pun pernah jugak dapat dari SA

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah, rezeki cik nor ni...

    ReplyDelete
  3. Tahniah..banyak dapat hadiah

    ReplyDelete
  4. saya pun suka baca blog SA..santai je...

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Sis pun boleh juga buat contest khusus buat pengomen tegar blog Cik Nor. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Cik Nor...seronoknya dpt hadiah..:)

    ReplyDelete
  7. Rajin betullah depa ni bagi bagi sovenior.....okje gaklah yg tak boleh pakai huhu...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dh sampai hadiahnya....2 hadiah untuk 2 occasion kan...huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..ada satu lagi hadiah tp blm buat entry kak..sori yer kak..:)

      Delete
  9. memang kenal sangat dengan SA ni
    tahniah dapat hadiah

    ReplyDelete
  10. tahniah.. sukaaa hehehe dapat hadiah dari kawan2 =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...