Breaking News

Aiskrim Baba

Assalamualaikum...

Cik nor updates blog dah tak ikut apa yang berlaku semasa dah.Banyak dah tertinggal.Ikut mana yang cik nor suka jer.Kihkih.Harap korang suka lah layan blog cik nor hidup segan mati tak mahu nie..:)

Aiskrim baba? Mesti korang tertanya-tanya kenapa nama dia macam tu.Jangan tanya cik nor sebab cik nor pun tak tahu.cik nor tahu makan jer. Kat mana nak dapatkannya? Alah..kalau korang ke Rantau Panjang, Kelantan bersepah jual aiskrim ni. Murah pulak tu.Yang cik nor tunjuk gambar nie RM2.00 jer.Ada yang special harganya kalau tak salah cik nor RM5.00. Yang murah dah lerr...hihi.Macam2 dia letak dalam aiskrim tu contohnya jagung, roti yang dipotong kecil, pulut dan macam2 lagi (Sebenarnya cik nor lupa..hehe) siap ada topping coklat dan ditabur chocholate rice lagi...yummy..sdapnya..saja kan nak bagi korang terliur..:)

Cik nor tiap2 minggu makan aiskrim nie sebab seminggu sekali cik nor akan ke Rantau Panjang ambil stok tudung..:) Apalagi paw kakak cik nor la..hehe

Oklah..dah panjang merapu...stop dulu..:)

9 comments:

  1. Cik Nor...buhlah aiskrim sedap cam ne pun okje sikit pun tak terliur. Bukan tak makan, letak depan mata habis gak hihi.

    ReplyDelete
  2. ini kalau buh dalam pasu lain harganyer...
    hehehe..

    ReplyDelete
  3. Skrg tgh viral eskrem sangkaya ke apa ntah namanya....kat uptown ada..

    ReplyDelete
  4. saya ni aiskrim apa pun saya bedal..aiskrem malaysia pun boleh habis kan berbatang2 dalam sehari..hahaha

    ReplyDelete
  5. sedapnya aiskrim ni NOr, kaknoor pun terhingin lah

    ReplyDelete
  6. kat depan stadium kota bharu ni pun ada
    namanya ais krim pulut

    ReplyDelete
  7. ehehe macam2 nama eskrim skrang ni..
    CT tngh sesema batuk.. tapi makan gak eskrim minom air..
    mmg kena jeling ngan mak..

    ReplyDelete