KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 3, 2015

Mundok, Thailand

Assalamualaikum..

2 3 hari sekali nampaklah cik nor updates blog.Kalau tak hampa la datang blog cik nor asyik cerita zaman jepun la.haha.Penyakit malas sudah menguasai cik nor.Harap korang semua faham penyakit cik nor yang tiada ubat ini..:)

Gambar kat atas laluan haram untuk ke mundok, Thailand.  cik nor buat apa kat sini? ohh..Cik nor tunggu supplier hantar tudung la.Cik nor tak menyeberang..cik nor takut naik perahu tu.haha.Just tunggu orang hantar jer.Kalau cik nor nak masuk, cik nor masuk ikut imigration.Rasa selamat coz boleh bawa masuk kereta. Border pass yang cik nor tayang dalam entry sebelum ini adalah untuk ke Mundok, Thailand.

Ada sesiapa pernah ke Mundok, Thailand menaiki perahu macam dalam gambar kat atas?Nanti share kat sini yer..:)

Oklah...jumpa next entry..

13 comments:

  1. Wah tak takut kena tangkap ke hehe

    ReplyDelete
  2. haipppp jgn masuk ikut laluan tikusss nnti jadik tikusss hehehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha..adeh cik nor hatinye

    ReplyDelete
  4. wahhhhh..hebat cik nor...xpernah pun sampai sini...hihihi

    ReplyDelete
  5. Eh eh.. Jangan seberang kat situ ye Cik Nor

    ReplyDelete
  6. x pernah sampai lagi
    menarik tak situ? hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. a.sop..nak thu best ke tak kna pergi klu dtg kelantan..:)

      Delete
  7. eh dekat ja kan. sempadan sungai ja. memang jenuh para pengawal nak jaga sempadan negara :D

    ReplyDelete
  8. dekat je nak seberang kan..tak pernah lagi jejak ke sini..stok jauh ni

    ReplyDelete
  9. dekat je kan
    x pernah ke sana pon
    ke wang kelian pernah la.hihi

    ReplyDelete
  10. Okje pernah sekali cik Nor. Masa tu zaman belajar . Mulanya gi rumah kawan pas tu dia bawak gi Golok rumah sedara dia. Kalau tak silaplah.Ingat ingat lupa dah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...