Breaking News

I'm Back

 Assalamualaikum...

Sebenarnya hari selasa lagi cik nor dah start kerja tapi mood xde.Just komen2 kat blog orang jer la. Nak buat entry macam tak idea lah pulak.Dok belek2 blog orang jer la..haha.Baik punya ayat.Padahal bos dia ada saja kan nak cover lagi..haha
 Mesti korang pelik kan bila cik nor publishkan gambar-gambar ni.Ada yang tertanya-tanya cik cuti lama buat apa sebenarnya.Siap ada cenderahati yang beribu-ribu lemon lagi tu. Beribu lemon menipu lah tu.haha.Korang rasa majlis apa ni?
Gambar last ni dah ada clue dia.Tapi korang mesti tertanya-tanya.Majlis kawen cik nor ke? Ke majlis kawen siapa ni?jeng..jeng..jeng...tunggu entry seterusnya untuk jawapan sebenarnya. Sabar yer semua..:)

Agak2 korang majlis apa n siapa yer?hihi.cer teka..kalau betul cik nor bagi hadiah..:)

9 comments:

  1. wahh.. gigih ni.. majlis aqiqah kot.. :))

    ReplyDelete
  2. hai cik nor.
    tertanya-tanya jugak ni :)

    ReplyDelete
  3. Macam Arnold dalam filem terminator pulak hehe..

    ReplyDelete
  4. nampak macam nak kenduri besar je nih...

    ReplyDelete
  5. tgk gaya cam kenduri cik nor nak tawennn jeee... jgn lupa huluq kad...chek nak mai jggggg ;-)

    ReplyDelete
  6. p/s lom sempat hntr lg cik nor... ada je halangan nk ke pejabat pos tu... kwn2 yg dkt cuma hntr by hand yg jauh aduiiiii...bla laa sy nk g pejabat pos ni???????

    ReplyDelete
  7. alaaaa...selalu teka cik Nor kawen tp selalu salah......Adik Cik Nor kawen kot

    ReplyDelete