Breaking News

Cik Nor Menghilang Lagi???

Assalamualaikum...

Hari ni Cik nor buat entry tanpa gambar ye.Harap maklum.haha.Nak cepat punya pasal.Korang layan jer lah yer...:)


Minggu ni (bermula petang ni) sampai minggu depan cik nor xakan bw kat blog korang semua.Ke mana cik nor menghilang? Usah di tanya..cik nor akan ceritakan semuanya bila cik nor kembali ke udara nanti.Nantikan come back cik nor minggu depan.kihkih


Kepada korang semua jangan rindu-rinduan...haha(sila muntah hijau , kuning, biru n macam2 kalerlah)haha


See u next time..babai..:)

14 comments:

  1. Assalammualaikum... cik nor,

    cik nor ... selamat bercuti yer...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Assalam Cik Nor
    Alah..dah rindu dah ni... macamana?

    ReplyDelete
  3. ok babai cik Norrr ... jaga diri baik2 hehehe

    ReplyDelete
  4. kalau saya rindu sampai demam cik nor lah yang kena bertanggujawab tau..hahaha

    ReplyDelete
  5. Amboi nak gi Korealah tu....lama cuti tuuuuu

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...cik nor,

    selamat bercuti.. k.

    mselim3

    ReplyDelete
  7. cuti sekolah jugak ke cik nor..hehe =p

    ReplyDelete
  8. jeng..jeng..jeng..macam ada something jer.. cepat2 bagi tahu nanti k.. klik iklan cik nor jugak..=D

    ReplyDelete