KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, December 18, 2014

Tudung Express



Assalamaulaikum..

Hari nie cik nor updates tudung expres cik nor panggil.Sebab apa cik nor panggil dia tudung express? Sebabnya just sarung , pin kat dagu kalau longgar, lilit sikit dan pin kat kepala.Dah siap xpayah guna banyak pin.Contoh cik dah tunujk sebelum ini.Sila ke Cik Nor Collection..hehe.Kat situ banyak koleksi tudung .Material kain tetap chiffon.InsyaAllah..tudung ini melepasi paras dada.Harga RM22.00 (tidak termasuk pos) Untuk keterangan lanjut jangan lupa hubungi cik nor : 0199791081(sms/call/whatsapp/wechat)


Baik hati klik :
1SINI 
2.SINI 
3.SINI

Wednesday, December 17, 2014

8 Share ..:)

Assalamualaikum...

Hari ni tak boleh tulis banyak..hehe.Alhamdulillah..tahun nie dapat redeem baju dengan point 8 share yang dah lama cik nor kumpul.Tahun lepas 800 point expired.Tahun nie xmo jadi macm tu lagi.Cukup point terus redeem tshirt nie.Saiz S tapi besar..muatla cik nor pakai..hehe

Kepada yang tanya pasal tudung yang cik nor jual jangan lupa contact cik nor.Tanya sahaja pn xkisah.Cik nor tak marah pn..hehe...Contact cik nor 0199791081

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI

Monday, December 15, 2014

Koleksi Butterfly Bercorak



Assalamualaikum..

Hari cik nor nak post koleksi butterfly bercorak yang masih ada stok.Cik nor nak habis kan stok sebab nak ambik yang baru.Nak harga yang menarik dan istimewa jangan lupa contact cik nor.Cepat2 sebelum stok kehabisan.

0199791081 (call/sms/whatsapp/wechat)
email : normi80my@yahoo.com

Sunday, December 14, 2014

Cara Pakai Shawl Butterly

Assalamualaikum...

Atas permintaan ramai hari ni cik nor tunjuklah cara pakai tudung butterfly yang cik nor jual. Tapi bukan cik nor la yang bagi tutorial tapi cik nor cari dalam youtube.hehe.Sori..cik nor tak pandai sangat nak beraksi depan kamera..hehe.Model yang dalam youtube ni pakai lebih kurang sama dengan tudung yang cik nor jual..

Ok..itu sahaja untuk hari ni...see u soon

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...