KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, December 11, 2014

Pancake Ala Cik Nor


 Assalamualaikum..

Mula2 nak menulis entry dah rasa nak tergelak tengok gambar kat atas tu.Eh..betul ke tu pancake?haha.Tapi korang kena percaya itu pancake ala cik nor..haha

Begini ceritamya.Hari khamis minggu lepas cik nor free sikit la then terjumpa la rsepi pancake nie.Tapi lupa la jumpa kat mana.haha.Balik hari jumaat tu terus buat.Rajin la kan cik nor.haha.Pancake tu memang menjadi.Lembut jer walaupon dah sejuk.Yang tak jadinya rupa dan rasa.haha.Rupa dah macam apam bakar.Rasa ada rasa pahit sikit sebab terlebih soda bikabornat.hehe.Kak Sura tolong ajar cik nor masak.Selalu jer fail kalau cuba-cuba nak memasak.Orang kata try n tahu lah error nya.Tapi cik nor sekali try kalau tak jadi terus tak buat dah..haha.Korang jangan nak gelak kan cik nor...nanti cik nor tak nak kawan..haha

Oklah..malas nak merapu dah.See u soon

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3..SINI
4.SINI

p/s: Jangan lupa singgah kat cik nor collection tengok tudung mana tahu berkenan..:)

Wednesday, December 10, 2014

Cepat & Mudah


Assalamualaikum..

Hari nie nak share tudung express kawan-kawan kat group whatsapp panggil.hihi..Just sarung..Pin kat baeah kalau longgar then lilit sikit n pin..taraaa..siap..hehe.Material kain tetap chiffon. Harga RM22.00( tak termasuk pos).Berminat hubungi cik nor 0199791081(wechat/whatsapp/call/sms).Email : normi80my@yahoo.com

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI

Tuesday, December 9, 2014

Asam Pedas Ikan Ikut Suka..:)



Assalamualaikum

Hari macam xde idea jer nak tulis pasal apa.Belek gallery jumpa lak gambar time cik nor rajin masak.Kalau tak silap minggu lepas kot cik nor buat nie.haha. 

Berbalik kepada gambar kat atas, sebenarnya dah lama kawan cik nor bagi resepi asam pedas ni tapi cik nor ada penyakit M so susahlah sikit nak buat.haha.Last skali tak de benda nak masak hari jumaat tu timbul la idea nak buat asam pedas ni.Ikan yang cik nor guna ni ikan kembung kalau tak silap la.Cik nor main bantai jer.haha.Janji boleh buat asam pedas.Tapi cik nor fail skit sebab kuahnya terlampau pekat dan terlampau masam.Adoii..sesedap hati jer buat.haha Tapi sdap jugak bagi cik nor tapi bagi korang tak kot..:) Akak OkJer jangan gelak kan cik nor.haha.Cik nor memang fail bab2 masak nie..:)

Oklah..kepada yang nak order tudung bolehla klik Cik Nor Collection kat situ cik nor kumpulkan semua tudung2 yang cik nor jual.

Cukup untuk hari ini.See u soon.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI


Monday, December 8, 2014

Koleksi Warna Butterfly Bermanik







Assalamualaikum..

Hari cik nor nak tunjuk koleksi warna shawl butterfly yang cik nor jual. Material kain tetap sama chiffon. Kain yang lembut tetapi mudah untuk dbentuk.Warna-warna di atas masih lagi available.Berminat jangan lupa contact cik nor. Promosi terkini...beli 15 helai ke atas dengan harga RM15.00 sahaja. Belian secara tunai. Cepat-cepat jangan ketinggalan..

019-9791081 (wechat/whatsapp/sma/call)
email.: normi80my@yahoo.com

#butterflybermanik
#ciknorjualtudung

Sunday, December 7, 2014

Bubur Asyura


Assalamualaikum..

Mula-mula start cik nor nak bagitahu yang gambar kat atas tu dah lama sebenarnya..haha.Tapi cik nor nak post jugak kat sini.Harap korang tak marah cik nor yer..hihi

Sebenar bubur asyura ni bukan buat kat rumah cik nor tapi hasil jiran-jiran bagi.Mak aii..tak terlarat nak makan.Jiran-jiran bagi bukan sikit tapi banyak.hihi.Tapi alhamdulillah..rezeki jangan ditolak, musuh jangan di cari.Tak gitu kawan-kawan semua?hehe. Kalau kat tempat cik nor bubur asyura warna gelap & keras.Kat tempat korang macam mana pula rupa bubur asyuranya?Share la kalau ada yang ter-snap gambar..hehe

Oklah.cukup untu hari ini.See you soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...