KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, December 4, 2014

Jeruk Nenas & Mangga Asam Boi


Assalamulaikum..

Lama benor rasanya dah mencurah ayat merapu kat blog nie.Alamaklumlah masa amat terhad untuk mengarang sekarang ni..huhu.Cik nor mintak maaf yer kalau ada blog korang yang tak sempat cik nor terjah.Cik nor lompat2 mana yang sempat jer..huhu

Oklah berbalik kepada gambar diatas.Sebenarnya daha lama buat jeruk nenas dan mangga asam boi tapi baru sempat publish kat sini. Nah..ambik ko 2 besen skali buat..tu pon xcukup.haha.Nak buat macam mana air tangan cik nor.Memang sedap sesangatla..haha.Benda mudah...boleh la cakap besar cik nor. Cer suruh masak 3 hari 3 malam tak siap lagi..haha.Sekarang dah kurang buat jeruk asam boi nie sebab stok buah xder la..huhu..tunggu mangga berbuah lagi.Nak guna epal mcm xsdap jer..hihi

Cukuplah untuk hari ini.Lain kali merapu lagi.:)

Wednesday, December 3, 2014

Biar Rabu Berkata-kata








Assalamualaikum...

Jom cuci mata tengok koleksi warna tudung butterfly yang cik nor jual. Tapi majoriti gambar tudung kat atas tu dah jadi hak milik Farah a.k.a http://farahwahyda.blogspot.com/ or Mrs.Secretary. Thanks a lot Farah beli borong dengan cik nor. Tunggu koleksi terbaru yer Farah.:)

Berminat nak dapatkan tudung seperti di atas , hubungi cik nor : 0199791081
Enail : normi80my@yahoo.com

Monday, December 1, 2014

Tudung Butterfly Rekaan Terkini



Assalamualaikum...

Hari ni nak promote tudung design terkini.Material kain tetap sama yang berbezanya cuma design dia.Sila abaikan muka model tak berbayar tu.hehe.Sila tengok design tudung sahaja..:)

Design 1 ( contoh tudung -warna oren)
Harga : RM22.00 (tidak termasuk pos)
Design 2 (contoh tudung - warna pink terang)
Harga : RM20 (tidak termasuk pos)
Design 3 ( contoh tudung -warna merah)
Harga : RM25.00 ( tidak termasuk pos)

Material kain tetap chiffon.Tidak panas dan tidak jarang.InsyaAllah...tudung yang cik nor jual menutup paras dada. Berminat jangan lupa hubungi cik nor. Cik nor juga menerima belian secara borong.

019-9791081 (sms/call/whatsapp/wechat)
emai : normi80my@yahoo.com



Sunday, November 30, 2014

Cuit- Cuit Ahad


Assalamualaikum..

Korang minat kucing tak? Kalau minat ambikla kucing cik nor ni.Cik nor dah tak larat nak jaga dia sebab makan banyak sangat.haha.Kalau ada yang berani ambikla..Cik nor bagi free jer...haha

Saja nak hibur kan hati dikala firstday kerja.hihi.Gambar ni kawan cik nor yang whatsapp.:)

Selamat berhujung minggu semua..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...