KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 23, 2014

Kenapa Cik Nor Tak Aktif Berblogging???

Assalamualaikum...


Mesti korang tertanya-tanya mana cik nor hilangkan?Dah seminggu kan cik nor tak menulis kat blog kesayangan nie.Nak buat macam mana kan kat pejabat dah haramkan cik nor layan blog.Cik nor pasrah jer lah.Ni pun cik nor layan blog kat cc jer.


Cc pun cc lah.Yang penting cik nor dapat lepaskan gian nak berblogging.Haha.Dah macam ketagih  tutt...haha.Ini saja nak inform korang jer.Nanti korang tertanya-tanya mana hilangnya cik nor.InsyaAllah..ada kelapangan cik nor akan sentiasa updates walaupon 2 3 hari sekali.hehe.Minggu nie cik nor cuti 5 hari..macm biasalah lah kalau cik nor cuti maka blog cik nor pun akana sama bercuti.kikkih.


Tunggu lah cik nor kaya.Xpayah dah nak guna pejabat or cc punya..Tapi bila cik nor nak kaya?haha.Dahla panjang merapu.Cik nor stop kat sini dululah.Lain kali cik nor tulis panjang2 lagi.Bai


Baik hati klik :
1.Sini
2.Sini
3.Sini
4.Sini
5.Sini
6.Sini
7.Sini

nieza80my@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...