KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 9, 2014

Dah Banyak Entry Di Blog Cik Nor..:)


Assalamualaikum..

Alahai..semenjak 2 menjak ni.Cik nor dah makin kekeringan idea.Nak menulis pon jenuh berfikir panjang lebar.Haish..kemanalah hilangnya idea nie.Pleasee idea come to me..i miss u...:)

Belek2 blog tak sangka dah banyak cik nor menulis kat blog yang tak seberapa ni.Entah apa la yang cik nor merapu tak thu lah.Yang pasti entry2 tersebut kebanyakan nya merapu..haha.Harap korang bersabarlah singgah blog cik nor nie.Apa-apa2 pon thanks a lot buat pembaca setia blog cik nor.Tanpa korang semua..tak meriahlah blog picisan cik nor nie.

Oklah..idea dah makin kering.Stop kat sini dulu..:)

Baik hati klik:

1. SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI

normi80my@yahoo.com

Wednesday, October 8, 2014

Biar Rabu Berkata-Kata


Assalamualaikum...

Agak-agak korang nak beli tak tudung kalau model tudungnya macam ni?haha

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.sINI 
6.SINI 


normi80my@yahoo.com

Tuesday, October 7, 2014

Sama Tak Kami???


Assalamualaikum..

Hari nie first day kerja.Mood nak kerja dan nak berblogging tak berapa nak mari lagi.Jom kita layan gambar yang cik nor dapat dari group whatsapp cik nor..hihik

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 

normi80my@yahoo.com

Monday, October 6, 2014

No Monday Blues...

 
sumber pakcik google

Assalamualaikum...

Minggu ni rasanya tak der monday blues kot sebab masih bercuti raya.Betul tak?hihik
Selamat bercuti semua..:)

Sunday, October 5, 2014

Selamat Hari Raya Qurban & Selamat Hari Lahir To Me

 
Ihsan pakcik google

 
 Ihsan pakcik google


Assalamualaikum...

Selamat menyambut hari raya Qurban buat semua umat islam diseluruh dunia.Semoga ibadah Qurban kita kali ini dberkati Allah...aamiin.

Selamat hari lahir buat diri sendiri.haha.Mesti tak der orang nak wish kan.Sebab hari ni semua orang sibuk berhari raya.Maka cik nor wish la untuk diri sendiri..haha.Doakan yang terbaik untuk cik nor yer...Ada yang nak bagi hadiah tak?Kalau ada ..jangan segan silu pm cik nor kat fb mintak alamat..haha..muka tak malu kan cik nor..:)

normi80my@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...