KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 18, 2014

Nak Set Percuma Siri Pembersih Muka & Mekap PIXY Tak?

Assalamualaikum...


Hari rasa macam kehabisan idea nak tulis apa.Cari punya cari idea ngak mari2 jugak.Hati pula tak keruan nie.Nak datang kerja tadi telek2 kereta ada kemek dan calar kat bonet.Budak-budak ketuk dengan benda keras or ada cubaan nak memecah masuk kereta cik nor.Petang semalam tengok macam tak de lagi kesan tu.Pagi ni baru perasan..Ya Allah..jauhilah kereta cik nor dari segala unsur kejahatan....aamiin









Eh ..panjangnya cerita permulaan cik nor...sori ye kawan-kawan.Cik nor kalau dah tekan keyboard susah pulak nak berhenti...haha.Hari cik nor nak share cara nak dapatkan sample percuma dan seterusnya mencuba PIXY Gentle & Moist Cleansing Lotion.

Sebelum tu kita tengok dulu video cara penggunaannyahttp://www.youtube.com/watch?v=VWdt_6kh3Do dan  http://www.youtube.com/watch?v=ERAoCH1eKLw

Untuk mendapatkan sample percuma anda perlu mengisi borang ini terlebih dahulu:

https://docs.google.com/forms/d/1K91PlbzGfjp01rXidkc6OGjImV5j7aSBX4DJpqULEXQ/viewform?c=0&w=1

Bahagian kawan rujukan korang semua boleh letak nama cik nor : Norfarizan Asaary 

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com

Wednesday, September 17, 2014

Biarkan Hari Rabu Berkata-kata


Assalamualaikum..

Salam rabu semua..:)

Baik hati Klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 

Nak daftar 8share klik : SINI 

normi80my@yahoo.com

Tuesday, September 16, 2014

Selamat Hari Malaysia 2014


  Sumber gambar : ihsan pakcik google
Assalamualaikum

Selamat menyambut hari Malaysia dan selamat bercuti semua. Semoga Malaysia terus aman dan makmur selamanya..aamiin

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI
10.SINI

normi80my@yahoo.com

Monday, September 15, 2014

Pening-Pening Isnin

Assalamualaikum..

Hari ni no idea n no mood untuk menulis kat blog.Mood tak berapa nak baik sikit.Sebab apa? Tak boleh mention kat sini sebab ada stalker yang sentiasa membaca blog yang suam2 kuku ini.huhu

Apa2 pun korang lain lah gambar pelayan lelaki berkaki wanita..haha.Korang mampu ada kaki macam pelayan tu?kihkih..gurau jer..:)

Oklah..itu sahaja untuk hari ini.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com

Sunday, September 14, 2014

Bestday 31 Ogos 2014

 Assalamualaikum..
 First day kerja di minggu nie. Kepala pon tak berapa nak betul sangat.Tetiba bangun pagi tadi sakit kepada berdenyut-denyut.huhu.Nasib la boleh drive datang KB pagi tadi.Alhamdulillah..

Entry ni sepatutnya dah lama cik nor tulis kat sini tapi nak buat macam mana gambar ada tapi idea pulak tak ada. Entry tak akan terjadi kalau kedua-duanya tidak bersatu.Betul tak?Bestday Brother in law cik nor nie.mesyi ramai yang tanya BIL cik nor tu dato' ke? Biarlah rahsia..hihik

 Ingatkan kakak cik nor tak sambut best lakinya sebabnya dia keluar balik lewat dah.Sekali balik dia bawa balik kek dan segala makanan fast food.Aalahai kakak ku sayang kan dah tergesa-gesa nak buat persiapan.huhu
 Segala makanan fast food ni cik nor yang goreng.Masa menggoreng tu tangan terpecik minyak panas.Sakitnya hanya Allah yang tahu.Alhamdulillah..lepas taruk kicap sakitnya berkurang.Nasib tak berparut..kalau tak hilang 1k hantaran..haha.Korang perasan tak gambar atas tu ada puding karamel? Yang tu kakak buat ontime..sempat tu buat demi laki tersayang.Kalau cik nor..beli jer la..haha
 Yang koktail nie cik nor yang buat.Yang nie simple jer.hehe.Sebab itu cik nor yang buat.Kalau buat benda lain harap maklumlah.Lain yang disuruh lain yang jadi..haha.
Last sekali air carrot.Yang nie carrot taruk gula bukan susu yer.Cik nor tak suka yang taruk gula.Cik nor suka yang taruk susu sebab dia tak rasa sangat pior carrot tu..hehe. Itulah sambutan bestday yang sangat simple.Ingat nak tunggu pukul 12 pagi baru sambut tapi masing-masing dah mengantuk terpaksa awalkan sambutannya. Masa perancangan 12 pagi nak pasang mercun yang keluar bunga api tu tapi adik cik nor yang bongsu ke KB sambut merdeka maka dibatalkan kerana tiada siapa yang berani memasangnya..haha

Oklah..Selamat Hari Lahir Buat Brother in Law ( Muhamad Harris bin Daud) semoga panjang umur & murah rezeki sokmo..aamiin

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI

Nak daftar 8share klik : SINI

normi80my@yahoo.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...