KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, September 6, 2014

Santai Sabtu


Assalamualaikum...

Salam sabtu semua.Selamat berhujung minggu semua.Hari nie korang layan lah gambar kat atas tu.hehe

Kalau rumah cik nor, memang macam tu lah.Kucing-kucing semua jadi kesayangan sampai ada yang jeles.Pantang nampak kucing tengah rilek ada jer yang g peluk cium kucing tu.haha.Kasih sayang terhadap kucing memang berlebihan-lebih lah.Rumah korang macam mana? Ada pelihara kucing tak?

Friday, September 5, 2014

Renungan Jumaat...


Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua.

Thursday, September 4, 2014

Klik Iklan Ni Dapat Duit Tak??

Assalamualaikum...

Cik nor memang dah tak der idea nak merapu apa hari nie.Nak tak nak kena jugak updates nanti orang kata cik nor nie pemalas.haha.Memang pun pemalas.kihkih.Cari punya cari jumpalah iklan kat atas tu.

Cik nor nak tanya korang kalau klik iklan nuff kat atas tu dapat duit tak?Majoriti blog yang cik nor bw semua keluar iklan.Xjumpa pun lagi iklan lain.Kepada yang tahu info pleasa.Kalau tak dapat duit memang buang masa jer la kita tunggu dia loading sampai habis.Entah2 macam iklan burung biru tu..hehe

Oklah itu jer cik nor nak tanya hari ni..:)

Baik hati klik :
1. SINI
2.SINI
3. SINI
4.SINI
5.SINI

Untuk sebarang pertanyaan : normi80my@yahoo.com

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Assalamualaikum..

Mengapa saya patut menang dress dari Ariescape Shoppe kerana sudah lama saya mengidamkan dress cantik macam ni.Setiap kali tengok orang pakai dress hati berkata-kata"bila lah agaknya boleh aku pakai dress macam tu?" Suka tengok orang pakai dress..macam cantik jer..macam comel jer..Kalaulah cik nor dapat dress dari Ariescape Shoppe ni mesti cik nor pun macam cantik jer..macam comel jer..:)

Kepada yang nak join boleh la klik kat banner yang cantik tu..:)

Wednesday, September 3, 2014

Rabu Tanpa Kata

Assalamualaikum..

Hari ni biar gambar jer berkata-kata..haha.Korang mampu makeup macm cik nyet tu:?Cik nor memang tak mampu la..haha

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi : normi80my@yahoo.com

Mini Merdeka Giveaway

http://stupidity-zone.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html 

Assalamualaikum..

Nak tag kat :
1. Kak Fuza 
2. Mimie 
3. Siti 

Kepada yang tak kena tag tapi kalau nak join boleh la klik banner kat atas tu..:) Thanks kepada Momoy tag cik nor :)

Tuesday, September 2, 2014

Cek Mek Molek Street Art, Machang, Kelantan








Assalamualaikum

Hari lewat bebenor updates blog.Nak buat macam mana guna internet pejabat macam ni lah.haha.Pasrah jer la..Asal sempat jer cik nor nie kan.Last minute punya kerja tapi xper...sempat lagi kot.haha

Lagi pun hari nie tak banyak benda nak cerita.Just nak sharing cerita tentang art street yang tengah glemer n panas kat bandar Machang sekarang.Machang tu kat mana?Tanya pakcik google lah yer..haha.Bandar tempat cik nor dating la..haha.(versi koya gitu..hihi)

Street art ni dijayakan oleh student Art & Design , Uitm kampus Machang dan dibantu oleh pelajar-pelajar art dari sekolah menengah kebangsaan sekitar Machang.Kalau tak silap cik nor program ini di taja oleh Toyota .Kalau silap tolong betulkan yer..:)

Gambar atas tu di ambil semasa cuti hari raya tempoh hari tapi hari ni baru sempat nak publish.Biasalahkan cik nor nie sibuk mengalahkan YB..:) Nie saja nak lepas hajat anak buah cik nor nie.Budak-budak ikutkanlah.Tu pun malu2 sebab orang ramai sangat.Mencelah tempat2 yang tak der orang jer.Pagi sampai petang memang tak pernah lenganglah tempat nie.Bagus jugaklah ada xtvt mcm nie.

Oklah dah panjang membebel.Stop kat sini dulu..babai.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI


Monday, September 1, 2014

Aku Yang Pening

Assalamualaikum..

Hari ni mood cik nor tak berapa nak ok.Korang layan jer lah kata-kata kat atas tu..:)

Baik hati  klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI
10.SINI

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com.

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini : Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda.

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

Sunday, August 31, 2014

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-57

 
ihsan : pakcik google

Assalamualaikum

Selamat menyambut kemerdekaan yang ke 57. Di sini lahirnya sebuah cinta. Semoga Negara Malaysia sentiasa aman dan makmur..aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...