KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, August 30, 2014

Santai Sabtu


Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu semua. Layan jer lah gambar poyo kat atas tu..haha

Friday, August 29, 2014

Renungan Jumaat


Assalamualaikum..salam Jumaat semua..:)

Thursday, August 28, 2014

Kerana Kewangian Mu Begitu Berharga


http://harithiskandar.blogspot.com/2014/08/peraduan-ke2-kerana-kewangian-mu-begitu.html
Assalamualaikum...

Jom lah join kawan-kawan.Cukup Simple syaratnya.Nak tahu jangan lupa klik banner comel kat atas tu..All the best semua..:)

Ini Cerita Sebenar...:)



Assalamualaikum...

Haish..lambat tol cik nor bersaiaran hari nie.Ada hal sikit pagi.Cik nor kena blood test second round.Sebab apa kena blood test?Cik nor demam sebenarnya..Doktor nak make sure cik nor tak kena jangkitan denggi tu yang kena blood test sampai 2 kali. Alhamdulillah...Darah cik nor ok dah xperlu blood test lagi.

Mak aiii..panjangnya mukadimah cik nor.Lain gambar yang cik nor letak lain pulak yang diceritanya.Sabar jer lah kawan-kawan ku sekalian.hehe..Korang ingatkan entry semalam.Alah ni entry DIA.Sila lah klik kalau ada yang tak baca lagi..hihi. Tak der maknanya cik nor bertunang..siapa yang sudi kat saya..haha.Aishh..merapu jer cik nor nie..:)

Gambar atas tu gubahan yang kakak cik nor buat sempena majlis merisik adik cik nor.Tak ada kena mengena dengan cik nor la.Cik nor jer yang lebih2..haha.Gambar masa kenduri tak sempat nak snap sebab cik nor jadi tukang buat air.Tak de masa langsung nak snap gambar.Majlis merisik ni dibuat bersama dengan majlis solat hajat sempena anak saudara cik nor yang bakal menduduki peperiksaan UPSR bulan depan.Doakan anak buah cik nor berjaya dengan cemerlang.

Itu lah cerita disebalik wordless wednesday semalam..hihik.Jangan marah yer...:)


Baik hati klik :

1.SINI
2. SINI

Wednesday, August 27, 2014

Wordless Wednesday - Biar Gambar Berkata-kata..


Assalamualaikum..

Hari rabu tanpa kata.Tengok jer lah gambar tu..hihik

Baik hati klik :
1. SINI 
2. SINI 
3. SINI 
4. SINI 

Tuesday, August 26, 2014

Kad Raya Dari Blogger..

Assalamualaikum...

Haish..lama tol dok mikir nak updates apa la hari nie kat blog.Ermm..baru teringat yang cik nor ada terima kad raya dari blogger femes.Al-maklumlah cik nor bz mengalahkan YB tu yang terlupa nak buat entry pasal kad raya ni.hehe

Sempena penghujung bulan syawal nie..cik nor dengan rasa bersalah menulis entry khas buat blogger2 tersebut.Maaf dipinta kerana lewat buat entry pasal kad raya ni.Kad raya pertama cik nor terima dari blogger SHIDA or http://www.duniashida.com/.Alaaa..blogger femes tu..tak kan korang tak kenal kot.Cik nor dapat kad raya dari dia sebab cik nor nie pengomen tegar kat blog dia..:)

Kad raya kedua cik nor terima dari DILA or http://dilaella.blogspot.com. Blogger dari Sabah ni.Cik nor pon baru perasan bila tengok cop dekat setem yang dia poskad raya untuk cik nor.Terkejut jugak terima kad raya dari dia.Sepatutnya cik nor dapat kad raya nie tahun lepas tapi ada masalah tenikal , dia bagi untuk tahun.Suka tau singgah blog dila nie, dia DIY buat baju2 dia.Kreatif sangat...:)

Yang ke-3 dari kak FUZA or http://fuzamusa.blogspot.com/. Businesswomen yang berjaya ni.Berniaga apa?Dia jual produk kecantikan dan kain-kain sulam dari indonesia.Cantik bangat.Jangan lupa singgah blog dia yer..:)

Last sekali dari  CIk Akak or http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com. Blogger sarawak nie.Peramah orang dia.Tak caya singgah jer blog dia.Nanti dia akan singgah balik blog anda.Jangan risau yer.hehe

Wah..panjang jugak mengarang hari nie.Stop dulu lah takut korang bosan pulak..:)

Baik hati klik :
1. SINI
2.SINI
3. SINI
4. SINI
5. SINI
6. SINI
7. SINI
8. SINI
9. SINI
10. SINI

Monday, August 25, 2014

ROSE HAIR PERFUMES PRODUK TERBAIK UNTUK RAMBUT ANDA


Assalamualaikum...

 Hari cik nor terasa rajin lah pulak nak review satu produk di syarikat Legacy Secret. Dengar nama syarikat mesti korang tak familiar sangat tapi bila sebut produk dia seperti Harum Malam, Wira Malam dan banyak lah lagi produk lain mesti korang tahu kan.Ini lah syarikat yang mengeluarkan produk-produk tersebut.Apa-apa jom kita baca dulu sejarah tentang Legacy Secret ni dulu.

LEGACY SECRET telah ditubuhkan pada awal bulan julai 2007 bagi menerajui 
penciptaan produk kesihatan. LEGACY SECRET merupakan salah sebuah  penyedia perkhidmatan penjagaan kesihatan yang terlaris di pasaran malaysia. 
Syarikat LEGACY SECRET ini telah beroperasi selama tiga tahun. Operasinya 
tertumpa pada wanita di seluruh malaysia dan juga di brunei. LEGACY 
SECRET menerajui bidang perniagaan penjagaan kesihatan hampir dua tahun 
setengah. Banyak produk yang telah dibangunkan seperti produk kelansingan badan, 
produk putihkan kulit dan juga produk pewangi rambut. LEGACY SECRET 
telah menjana dalam sector pendapatan untuk masyarakat menjana pendapatan 
sampingan yang lumayan.

Inilah produk rambut yang cik nor nak perkenalkan hari nie:

ROSE HAIR PERFUMES



Rose Hair Perfume adalah produk wangian yang membantu harumkan rambut anda bak bunga mawar. Produk keluaran LEGACY SECRET SDN BHD ini sangat popular di kalangan wanita khususnya kepada wanita yang bertudung. Berat 1 kotak (termasuk botol) adalah 25gram.


 Sesuai untuk wanita muslimah. Bila rambut berpeluh, rambut anda mudah berbau bukan? Cuaca yang panas dan terik membuatkan rambut mudah berbau terutamanya jika anda sentiasa berada di luar pejabat.
Sekarang dengan adanya Rose Hair Perfume yang diperkaya dengan ekstrak ros, collagen dan vitamin E, rambut anda pasti berbau harum dan segar sepanjang hari. Rambut juga menjadi mudah diurus, tidak mudah rosak dan boleh juga melebatkan rambut anda.


KELEBIHAN " ROSE HAIR PERFUMES "


~ MEMBANTU MENYIHATKAN RAMBUT
~ MEMBANTU MEWANGIKAN RAMBUT
~ MEMBANTU MENGELAKKAN RAMBUT RAPUH
~ MEMBANTU MENGATASI RAMBUT GUGUR
~ MEMBANTU MENYOKONG PERTUMBUHAN RAMBUT
~ 10/10 PENGGUNA MENGAKUI RAMBUT LEBIH HARUM WALAUPUN LEBIH 8JAM MEMAKAI TUDUNG
~ MEMBANTU MASALAH RAMBUT BERBAU BAGI WANITA BERTUDUNG


Cara Penggunaan:
Hanya sapukan pada hujung akar rambut selepas mandi dan sikat rambut seperti biasa. Sapu 3 kali sehari. Semua atas diri sendiri rajin atau malas nak jaga rambut. Terutama isteri diluar sana,memang sesuai sangat cuba produk ni.

Kandungan
·Air Suling
·Vitamin E
·Serbuk Kolagen
·TEOA
·Rose Essential Oil







Meh sini cik nor ajar macam mana korang nak kenal pasti produk ni asli ke tak?



1. PengesahanMelalui Visual
Lihatperkataan “LS”darisudutserong 15 darjah


2. PengesahanMelaluiSentuhan
Cetakantimbul yang dapatdirasamenggunakanjari





3. PengesahanMelalui QR Wechat
Imbaskodprodukdan info akandiberikan






Video Rujukkan: http://www.youtube.com/watch?v=STxfeckDrL8&feature=youtu.be




Untuk keterangan lanjut mengenai produk Legacy Secret jangan lupa klik link dibawah ini :

      www.harummalam.com
      www.legacysecret.com
      www.facebook.com/WanitaPerfect
      www.facebook.com/HarumMalamHQ
      https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

Selamat mencuba produk Legacy Secret yang terbukti berkesan dan laris dipasaran.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...