KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, August 23, 2014

Santai Sabtu


Assalamualaikum...

Salam sabtu dan selamat berhujung minggu semua...:)

Friday, August 22, 2014

Renungan Jumaat


Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua..:)

Thursday, August 21, 2014

Spontan Khamis

Assalamualaikum...

Terimalah selfie pagi dari cik nor.Habis nampak parut jerawat ku..haha..Hari ni cik nor senang hari sebab cik nor cuti...hehe.Hari Jumaat kat rumah cik nor ada kenduri.Kenduri apa? Tunggu entry cik nor yang akan datang..hehe..Tungguuuuuuu.....Kepada blogger Kelantan yang free jemputlah datang rumah cik nor hari Jumaat ni....:)

Wednesday, August 20, 2014

Biarkan Gambar Berkata-kata

Assalamaualaikum...

Agak-gak korang nak belek tak baju batik tu kalau modelnya macam dalam gambar kat atas tu?Kihkih..

Tuesday, August 19, 2014

2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur Merchandise Contest.

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/08/2014-cnblue-live-cant-stop-in-kuala_16.html 

Assalamualaikum..

Jawapan :
 Kenapa Sally kena pilih saya sebagai pemenang kerana cik nor peminat no. 1 blog sally :)

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi :

 Pemenang UTAMA :
White Falcon Guitar Keychains yang bernilai RM20 x 1 pemenang

Hadiah SAGUHATI :
Button badge /  poskad x 4 pemenang

Nak join klik tajuk banner tu..:)

Buat Gambar Passport Paling Rare...:)


 Assalamualaikum..

Adoi..mula2 cik nor terima gambar nie memang tak boleh nak tahan gelaknya.Rasa macam nak gelak guling2 tapi cover housemate ada..haha.Korang mampu buat gambar passport macam nie? Jimat kos tau..hah.Memang rare sesangatlah..:)

Baik hati klik :
1.SINI

Monday, August 18, 2014

Cik Nor & Buah Dokong...:)

 Assalamualaikum...
Cik nor ni kan asyik join GA or segmen jer kan.Cerita pasal dia tak banyak mana sekarang ni.huhu.Itu tandanya cik nor xder idea.Idea semua sudah ke laut bersama buah hati dia yang tak muncul lagi..hehe.Ini weekend punya gambar.Kerja mencari buah-buahan tempatan.hehe
 Best kan tengok buah dokong nie..setiap penjuru ada buah.Padat2 pulak tu buah dia.Ini kebun cik nor ke? Oh..tidak nie kebun milik orang lain cik nor just tumpang ambik gambar jer.Family cik nor mana ada kebun, kalau ada pun kebun getah jer la..hihik.Kebun ni milik rakan sekerja kakak cik nor.Kami ingat nak beli buah nie tapi dia cakap tak payah cuma dia suruh bagi upah jer kat budak yang panjat pokok tu jer.Tengok ..betapa bagusnya dok kampung kan...orang bagi free jer buah.hehe
 Tengok cik nor jadi model tak berbayar..haha.Buah tu nampak dekat macam boleh petik dengan tangan tapi jangan tetipu yer..cik nor dok kat tebing yang tinggi tu yang nampak macam dekat..hehe.
Last pic yer...terliur tak korang tengok gambar nie?mesti lah kan.Rasa nak panjat jer pokok tu..buah dia lebat sangat...haha. Sekarang musim buah kat Kelantan.Setiap minggu kalau cik nor balik kampung mesti ada lambakan buah-buahan tempatan kat rumah cik nor.Tempat korang macam mana pula?

Baik hati klik :
1. SINI
2. SINI

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Sunday, August 17, 2014

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP



Hadiah-hadiah :
4 Fridge Magnet Pulau Pinang ( 4 Pemenang )
2 Fridge Magnet Nama Jalan Di Pulau Pinang ( 2 Pemenang )
2 Fridge Magnet Metal Bronze Basikal Street Arts ( 2 Pemenang )
4 Fridge Magnet Street Arts ( 4 Pemenang )
8 Penang Street Arts Notebook ( 8 Pemenang )
Jumlah pemenang bertuah yang dicari : 20 ORANG !!

Assalamualaikum..

Jom join...mana tahu ada rezeki dalam GA ni..Nak join klik banner cantik kat atas tu yer..All the best..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...