KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, July 24, 2014

Khamis Tanpa Idea...:(

Assalamualaikum...

Haish..idea tak mari lah.Dari tadi lagi terkebil-kebil dok buka tutup blog.Nak menulis tak tahu nak tulis apa.Banyak cerita nak share dengan korang semua tapi nak buat macam mana mood sudah ke laut mana entah..haha.

Korang semua dah balik kampung ker?Yang jauh-jauh tu sure dah memulakan perjalanan balik kampung.Cik nor insyaAllah petang nie balik kampung.haha.Macam lah jauh benor kampung cik nor tu.Dah la tiap-tiap minggu balik kampung.Xpayah nak jadi perantau lah sangat cik nor oiii..haha.

Apa-apa pun buat perantau semua..pandu dengan cermat yer.Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.Take care semua..:)

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

Wednesday, July 23, 2014

Rabu Tanpa Kata - Sushi


Assalamualaikum..

Puasa -puasa nak bersushi bagai..Hambik ko..terpaksa telan jugak walaupon rasa semacam.Yang sebetulnya cik nor bukan penggemar sushi.:)

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 
6.SINI 

Tuesday, July 22, 2014

Berkurun Menunggu...Alhamdulillah

Asslamualaikum..

Firstly cik nor nak mintak maaf banyak-banyak coz tak banyak entry menarik sekarang ni.Mood cik nor memang sudah ke laut sejak akhir-akhir ni.Lagipun kerja banyak sangat tak der masa nak updates blog.Walaupon banyak cerita yang cik nor nak share terpaksa cik nor peramlah dulu.huhu

Nie bukan cek dari nuffnang tau.Nie cek dari churpchurp..hehe.Tu lah pasal tajuk entry macam tu.Memang lama gilos tunggu nak cash out earning dia.Dua tahun jugak cik nor tunggu nak dapatkan banyak tu.Tapi alhamdulillah...walaupon  tak banyak dapat lah jugak cik nor jadi kan side income dikala wallet hampir kekeringan...:)

Mesti korang yang ada akuan churpchurp tu dapat banyak lagi dari cik nor kan.Kalau ada share la dengan cik nor macam mana nak dapat earning tinggi dengan churpchurp ni.hehe.Cek tu dah lama dapat sebenarnya.Dah bank in buat bayar kereta dah..hihi

Kalau baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI

Sunday, July 20, 2014

MH17

 
Sumber gambar dari : http://www.malaysia.my/mh17 

Assalamualaikum..

17/07/1997 = Pertama kali diterbangkan
17/07/2014 = Terhempas
17 tahun = Ulangtahun
MH17 = Tiada pesawat

Takziah buat ahli keluarga mangsa MH17. Al-fatihah buat mangsa yang beragama islam.Semoga mereka semua ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. aamiin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...