KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, July 18, 2014

Hadiah Pengomen Tegar


Assalamualaikum

Haishh..malas bebenor cik nor nak menulis sekarang ni.Nak buat macam mana.Kerja terlampau banyak then mood pulak ke laut.Memang hancurlah blog kalau macam selamanya.huhu.Bila la kerja nie nak surut..huhu.kalau nampak cik nor join GA or segmen tu harap korang semua fahamlah cik nor tak der masa.

Hadiah dari ida nie dah lama sampai cuma cik nor jer yang tak der masa nak buat entry untuk dia.Maaf yer ida, cik nor lambat buat entry pasal hadiah yang ida bagi ni.Hadiah ni untuk pengomen tegar bulan April & Mei.Ini mana? Ni haa blog dia..Ida Syuhada a.k.a http://idasyuhada.blogspot.com/. Mesti korang knal lah dia,,..:)

Thank you very much ida..:)

Baik hati klik sini :
1.SINI
2.SINI


Thursday, July 17, 2014

SALAM RAMADHAN 1435 HIJRAH

http://harithiskandar.blogspot.com/2014/07/salam-ramadhan-1435-hijrah.html 

Assalamualaikum..

Hari ni pagi2 lagi join Segmen.Terlajakkk rajin kan cik nor...haha..bukan terlajak rajin tapi telah di jemput secara private untuk join segmen ni..kihkih.(Gurau jer Harith).Bukan paksaan tau.hehe.Tapi hadiah menarik tau.Pakej percutian tau.Percutian kat mana?Kena klik gambar kat atas tu kalau nak tahu secara detail.

Kepada mana2 yang nak join boleh lah klik gambar kat atas tu.All the best semuanya..:)

P/s: Harith kalau cik nor menang simpan hadiah utk cik nor.Cik nor cuti raya seminggu..haha (angan2 je lebih)

Wednesday, July 16, 2014

Rabu Tanpa Kata


 Assalamualaikum

Baik hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI

Monday, July 14, 2014

GIVEAWAY WOW HARI RAYA BY SITI YANG MENAIP



Assalamualaikum..

Sebenarnya dah lama siti ajak cik nor join GA ni tapi tak berkesempatan nak join.Alhamdulillah..tgk tarikh sempat lagi nak join.Mudah-mudahan ada rezeki cik nor kali ini..aamiin

Kepada yang nak join jangan lupa klik banner yang gerak2 kat atas tu..:)

p/s: Cik nor tak der IG boleh ke join?hehe

Sunday, July 13, 2014

Renungan Ramadan

Assalamualaikum

Firstday kerja memang blur.Jadi renung-renungkanlah kata-kata di atas.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...