KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 26, 2014

PERTANDINGAN BLOGKU TERBAIK! BERSAMA TEAOAIS.COM






http://www.teaoais.com/2014/05/pertandingan-blogku-terbaik-bersama.html

Assalamualaikum

Dah lama sebenarnya nampak contest nie tapi masa tak membenarkan cik nor untuk mencoret sesuatu yang menarik dalam contest nie.Mana cik nor jumpa contest nie.Cik nor jumpa masa jalan-jalan kat blog Mama Niza la.hehe.

Blogku terbaik kerana ia adalah blog personal yang ia idea asli penulis blog sendiri.Walaupun pada pandangan orang lain blog ini adalah blog yang biasa dan tiada apa yang menarik tapi bagi cik nor ianya tetap terbaik kerana seluruh sejarah kehidupan cik nor abadikan di dalam blog ini. Di sini cik nor luahkan segalanya tidak kira manis ataupun pahit.Semuanya tercatat kukuh disini sebagai kenangan paling indah untuk tatapan cik nor atau mungkin anak cucu cik nor dimasa akan datang.

Walau hanya sekadar blog picisan tapi blog ini mampu memberi manfaat dalam kehidupan para pembaca setia blog cik nor.Blog cik nor ini tidak hanya tertumpu kepada cerita-cerita kosong tentang kehidupan cik nor tapi ia juga merangkumi aspek keagamaan, nilai-nilai murni dalam kehidupan, resepi masakan dan bermacam-macam lagi topik lain yang mendatangkan manfaat kepada pembaca.

Jatuh dan bangun blog cik nor ini memberi semangat untuk cik nor terus menulis blog.Sokongan yang padu yang diberikan oleh rakan-rakan blogger menguatkan lagi keyakinan cik nor untuk terus menulis dan mencoret sesuatu untuk kebaikan bersama. Yang terbaik itu datang dari Allah dan segala kekurangan blog ini adalah dari cik nor sendiri.


Spontan Khamis

Assalamualaikum.
Macam tak der idea jer.Tepek jer la apa yang patut..:)

Murah hati klik :
1.SINI 
2.SINI 
3.SINI 
4.SINI 
5.SINI 
6.SINI

Wednesday, June 25, 2014

Wordless Wednesday


Assalamualaikum..

Nie meja no.2 cik nor. Dah macam tongkang pecah.Korang mampu tgk meja macam nie?haha..cik nor mampu jer.:)


Baik hati  klik :
1.SINI
2. SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI

Tuesday, June 24, 2014

Help Me!!!

Assalamualaikum

Wah..pagi betul cik nor bersiaran hari nie.Buka terlebih rajin tapi ada masalah.huhu.Nak mintak tolong korang sikit.huhu

Nak tanya kenapa dashboard cik nor jadi macam tu?Keluar satu jer entry.Bila tekan view more tak der respon apa2.huhu.Xkan nak baca satu jer,sedangkan cik nor follow banyak blog.Kepada yang pakar pasal nie please tolong cik nor.Cik nor dah buntu nak buat macam mana nie.Please help me...

 Yang baik hati tekan :
1.SINI 
2. SINI

Monday, June 23, 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida



Dah lama rasanya Shida tak buat segmen macm nie.Nampak jer shida buat segmen terus cik nor join.Sebab apa? Shida bagi hadiah best2.Dah banyak jugaklah cik nor grab hadiah dari blog shida nie.hehe

Pengalaman Cik Nor Bersama Nuffnang:
Mula-mula daftar sebab member nuffnang memang sakit jugaklah nak dapat earning.Al-maklumlah saya budak baru belajar.Orang suruh tepek iklan kita pon tepek lah.Apa nak buat lagi dah tak tahu.Setiap hari check earning..hurmm..sedih dalam akaun ada RM0.15 sahaja.Tengok blog orang lain masa tu ada yang dapat cheque sampai RM2k.Wow..memang beranganlah nak dapat macam tu jugak.Angan-angan jer la..Earning tak jugak bergerak.Alhamdulillah berkat tunjuk ajar kawan, blog cik nor dah mampu menjana side income.Walaupun tak sebanyak orang lain tapi alhamdulillah..mampu menggembirakan cik nor dan menaikkan semangat untuk cik nor terus berblogging.InsyaAllah..akhir bulan nie cik nor akan cashout untuk kali ke-3.Thanks a lot buat nuffnang kerana memberi side income untuk cik nor.

Kalau saper2 nak join bolehlah klik banner cantik kat atas tu:)

Sunday, June 22, 2014

Bila Sya Mimie Balas Dendam..:)


Assalamualaikum..

Wah tajik bukan main lagi kan cik nor.Dah macam apa tajuk dia.Mesti seseriau korang baca kan?haha.Bukan balas dendam apa..balas dendam komen blog cik nor.Tak der lebih2 yer..hehe

Cik nor kalau mals sangat nak baca direct komen, cik nor akan buka komen yang macm kat atas tu.Perghh..terkejut sangat bila tengok semua nama Sya Mimie. Sya Mimie mana? Ni lah Blog dia Sya Mimie a.k.a http://hanyadihatiku.blogspot.com/.Alaa..mesti korang kenal lah.Blogger glemer dan hebat jugak nie.Kalau ada yang masih tak mengenali beliau bolaehlah klik dekat link yang cik nor bagi tu.

Apa2 pun terima kasih mimie coz sudi banyak2 kat blog cik nor.InsyaAllah..ada masa cik nor akan komen banyak2 mcm nie jugak kat blog mimie. Take care ye mimie..Moga Allah permudahkan segala urusan mimie..aamiin.(M2B)..hehe

Kalau rajin klik ye..:)
1.SINI
2.SINI
3.SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...