KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 19, 2014

Geram, Cemburu & Sedih

Assalamualaikum...

Walaweh tengoh tajuk bukan main lagi kan cik nor nie.Gempakzzz gtu..haha.Ceritanya tak segempak tajuk rasanya..Biasala blogger nmerapu.Macam inilah..haha,Biar cik nor terangkan satu2 maksud dsebalik tajuk tersebut.:)

Geram

Kenapa cik nor geram?Geram sebab pc cik nor expired certifice apa ntah kat mother board.Semua web page seperti yahoo, blogger, facebook dan sebagainya yang selalu cik nor buka invalid certificate.Nie pun updates blog guna pc engineer cik nor.Dia keluar ada hal kat luar.huhu.Minggu depan baru techician komputer tu datang tukar baru.Alahai..lamanya nak menunggu...siori yer kawan2 tak dapat nak bw kat blogwalking kat blog kot.Dah ok nanti cik nor bw puas2.k


Cemburu

Cik nor cemburu? Cemburu la,,mana blog dok cerita pasal dapat CPUV.Blog cik nor satu pon taraak.Sedih tau.huhu.Semua dah En.N creditkan.En.N kenapa kau zalim sangat kepada blog cik nor?Bila ko nak bagi cpuv kat blog cik nor.huhu.Ko dah tak sayang cik nor ke En.N??Please En. N dengarlah rayuan cik nor ini...huhu..Cik nor jeloes dengan korang yang dapat CPUV tu...:)


Sedih

Sedih??Pagi2 buka fb ada blogger updates status memaklumkan blogger Syuhada Baharudin telah meninggalkan kita buat selama-lamanya. Entry cik nor sebelum ini kat SINI.Walaupon hanya kenal di dalam blog pemergian Syu amat terasa dan terkesan di hati cik nor.Dia seorang yang peramah dengan sesiapa sahaja.Apa2 pun takziah buat keluarga Syuhada Baharudin.Semoga tabah menghadapi ujian Allah..Al- fatihah..moga arwah dicucuri rahmat dan aman di sana...aamiin.


Kalau sudi klik : SINI

Wednesday, June 18, 2014

Wordless Wednesday


Assalamualaikum..

Ada channel tv rumah korang buat macam nie?haha


Kalau baik hati klik bawah nie :
1.SAYA
2.SAYA
3.SAYA 
4.SAYA

Tuesday, June 17, 2014

Giveaway Cash RM150 MrJocko

http://www.mrjocko.com/2014/06/mini-giveaway-cash-rm150-mrjocko.html



Assalamualaikum semua..

Jom join GA nie.Simple jer syarat2 dia tapi hadiahnya lumayan.Rugi kalau tak join.Mana tahu rezeki korang ada dalam GA ni.

Kalau nak join klik jer gambar RM50 kat atas tu...All the best semua..:)
 

Monday, June 16, 2014

Doa Buat Syuhada Baharudin

Assalamualaikum..

Sebenarnya cik nor dah banyak hari baca berita di facebook pasal blogger Syuhada Baharudin yang sedang koma. Tapi masa yang terhad membuatkan cik nor lambat buat entry pasal berita ni.Walaupon teman di alam maya cik nor tetap mendoakan dari jauh moga Syu cepat sedar dari koma. Cik nor tahu Syu kuat semangat.Cik nor doakan moga Syu cepat sedar dan pulih seperti sediakala.Cik nor rindu nak baca nukilan Syu di blog Syuhada Baharudin.com

Marilah sama-sama kita doakan moga Syuhada Baharudin a.k.a http://syuhadabaharudin.com cepat sedar dah sembuh seperti sediakala. Aamiin

Kalau baik hati sila klik :

1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
 TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...