KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, May 2, 2014

Tazkirah Jumaat


Thursday, May 1, 2014

Selamat Hari Pekerja 2014


Assalamualaikum..

Selamat bercuti sempena menyambut hari pekerja hari ni.Mesti ramai yang apply cuti hari jumaat kan?Cik nor macam biasalah.Hari jumaat memang dah cuti.Direct jer la..:)

Selamat bercuti semua.Gunakan masa cuti untuk bersama keluarga tercinta..:)

Wednesday, April 30, 2014

Segmen : Bloglist Mei



Jom join Segmen : Bloglist Mei dari PaLy

Tekan banner atas tuuuu :)

Wordless Wednesday - Pageviews



Assalamualaikum..


Hari nie mood sudah ke laut lagi.Nak buat macam mana esok kan cuti.Fikiran asyik fikir nak balik kampung jer.haha.sengat tol kan cik nor nie.Orang berlumba-lumba nak naik rank blog cik nor asyik ke laut jer mood menulis nya.Huhu..Bila lah mood dia tak ke laut..kita tunggu dan lihat jer la..:)

Lama tol tak share pageview kat blog nie.Alhamdulillah..dah mencapai 124k.Sungguh tak sangka blog picisan cik nor nie ramai jgk orang singgah.Tapi cik nor percaya blog korang lagi ramai pengunjung yang singgah.Blog korang lagi best n mantoip dari blog cik nor.Blog cik nor nie merapu jer lebih.Isi nya habukk pon tarakkk..haha

Oklah stop sini dulu.Kalau sudi share lah berapa pageview korang..:)

Tuesday, April 29, 2014

Dapat Hadiah Lagi...........


Assalamualaikum..

Entah kenapalah sejak 2 3 hari mood nak menulis kat blog macam ke laut jer.Dok buka tutup tapi tak tahu nak tulis apa.Last2 join GA or Segmen.mest korang boring kan datang blog cik nor tak der entry baru.Harap maaf yer semua...huhu

Hadiah nie sebenar cik nor dapat hari khamis minggu lepas lagi Tapi cik blog mood ke laut, maka hari nie baru rasmi nak updates kat blog.Buat pemberi hadiah cik nor mintak maaf banyak2 coz lambat buat entry yer.Siapa yang bagi hadiah nie??? Jeng..jeng..jeng..Tak lain tak bukan Farah a.k.a Mrs.Secretary.Alah tak kan korang tak kenal kot.Blogger comel lote dari Penang tu. Cik nor dapat hadiah nie sebab jadi pengomen tegar kat blog dia.

Nak tahu kenapa cik nor suka sangat singgah kat blog dia.Cik nor dah berkenan kat anak dia si Emir tu.Bukan berkenan nak buat pakwe..tapi suka tengok gelagat dia..hihik.Cik nor dapat FM dari Bali dan Pensil dari Penang.Weehuuu...suka sangat.Thanks a lot Farah.Lain kali nak lagi..hihik

Kepada blogger yang nak belum kenal Farah nie bolehlah klik dekat link yang cik nor bagi kat atas tu.Tak rugi tau kenal Farah nie..peramah & murah mesra orangnya.Xcaya try korang singgah blog dia..:)

Oklah.Stop dulu.babai..:)

Sunday, April 27, 2014

Segmen First Annivessary Blog Asha Lya



Assalamualaikum..

Jom join.Kalau nak join jangan lupa klik banner cantik kat atas tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...