KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, April 26, 2014

Jogging Punya Pasal...


Assalamualaikum.

Hari macam ada semangat sikit nak menulis.Biar pun cik nor menulis entry ini pada hari khamis dan autopublish pada hari sabtu.Sabar jer lah yer kekawan semua.Time2 hari minggu lah dia nak mengarang entry merapu dia..:)

Apasal cik nor tunjukan kaki cik nor yang xsemenggah tu? Korang ingat tak entry INI ? Alayang cik nor citer kasut makan kaki cik nor tu.Korang g lah kat link yang cik nor bagi tu.hihi.Mula2 tu ingat melecet kat hujung kuku tu jer tapi bila melecet tu dah kering sepenuhnya cik nor rasa something kat kuku yang berwarna hitam tu.Dalam hati2 cakap xder apa2 lah cuma kulit yang yang melecet tu nak tercabut kot.

Bila kuku yang berwarna hitam tu macam terseret sikit kat lantai ada rasa ngilu sikit.It's something.Cik nor macam tak puas hati menggodeklah kuku yang berwarna hitam tu.What??Kuku tu dah rosak..certain tempat dah terkopak.Patutlah cik nor rasa macam ada benda yang tercabut.Nak buat macam mana kuku tu dah rosak so, kena berhati2lah ketika berjalan takut kuku tu tersangkut kat apa2.Sakit oo..Tunggu biar dia tercabut sendiri.Ini kes kedua kuku kaki cik nor rosak.Sebelum nie ibu jari kaki ditimpa buah kelapa.Sakit usah ditanya la.huhu

Saper ada pengalaman macam cik nor jom sharing kat sini.Sharing is caring..:)

Ok.Cukup untuk hari nie.See u again..:)




Friday, April 25, 2014

Tazkirah Jumaat


Assalamualaikum.

Sama2lah kita renung2kan kata2 dia atas.Salam Jumaat semua..:)

Thursday, April 24, 2014

Spontan Khamis- Karpal Singh or Karam Singh Walia????

sumber :whatsapp

Assalamualaikum.

Sebenarnya gambar nie nak guna untuk Wordless Wednessday semalam tapi akibat  ketidakcukupan masa terpaksalah cik nor letak dia sebagai spontan khamis. Korang layan jer lah gambar kat atas tu.Idea cik nor tarak mari lagi..huhu

Kbai..:)

Wednesday, April 23, 2014

Aku Blogger dan Hasrul Hassan


Assalamualaikum.

Mesti korang tertanya-tanya kenapa cik nor guna gambar nie untuk GA dengan Hasrul Hassan.Gambar ni banyak kenangan kerana masa mula2 belajar menulis blog ini lah gambar pertama cik nor letak sebagai header.Banyak kenangan pahit manis dengan gambar ini.Antara kenangan paling tak dapat di lupakan ialah blog ini hampir menjadi sejarah bila coding nya kacau bilau. Nasib Kak Mialiana & Bro Sop datang memberi bantuan. Ahamdulillah...berkat dari pertolongan mereka blog ini dapat diselamatkan dan bertukar wajah baru.Thanks a lot pada semua yang membantu cik nor..:)

Kepada yang nak join sila klik sini..:

http://www.hasrulhassan.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

Cepat sementara masa ada masa..:)

Tuesday, April 22, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Monday, April 21, 2014

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...