KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, April 12, 2014

Black Mango Cheese


Assalmualaikum

Selamat berhujung minggu semua.Cuti- cuti minggu nie mesti banyak perancangan yang dibuat.Minggu nie cik nor xder apa2 perancangan cuma dah booking untuk services kereta jer.haha.Program paling xbest.Memang tak best sangat sebab kena keluarkan duit..haha

Tajuk lain isi kandungan lain.Memang pelik kan blogger suam2 kuku sorang nie.Patutlah orang tak nak singgah blog nie.Merapu jer lebih.haha.Gambar kat atas tu black mangocheese.Bukan cik nor buat.Cik nor order melalui nombor telefon yang cik nor ambik dalam mudah.com.my.Teknologi dihujung jari katakan.Whatsapp jer barang terus sampai depan rumah then hulur duit.Past tu boleh makan.haha

Berapa harga dia?Murah jer RM6.00 satu bekas tu.Orang dok cheese sana, cheese sini...cik nor pon apa lagi.Nak la jugak try cheese tersebut.hehe.Bagi cik nor rasa dia xderlah sedap sangat dan tak der lah xsedap sangat.so-so jer.Cik nor blh bagi 3/5 star la..hehe.Amboi cik nor buat tak reti..mengomen bukan main lagi.haha

Korang tak payah lah tanya resepi kerana cik nor tak pandai buat.Cik nor pandai makan jer.hihik.Nak resepi sila tanya pakcik goolge..hehe

Oklah stop dulu.Babai..:)

Friday, April 11, 2014

Tazkirah Jumaat


Assalamualaikum..

Salam jumaat semua.Bagi yang bercuti hujung minggu hari jumaat selamat berhujung minggu.Bagi yang bekerja selamat bekerja.Kepada kaum adam jangan lupa tunaikan solat jumaat.

Thursday, April 10, 2014

Spontan Khamis...


Sumber : Whatsapp



Wednesday, April 9, 2014

Wordless Wednesday#47

Assalamualaikum

Candle light dinner lah kunun padahal blackout.Malam semalam punya cerita..Sila abaikan tin biskut yang berhabuk itu..haha

Tuesday, April 8, 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Monday, April 7, 2014

Shampoo Safi Shayla -Produk Review


Assalamualaikum

Semalam cik nor just join GA jer.Tak idea nak share apa ngan korang.So untuk tidak menghampakan korang yang singgah blog cik nor, cik nor joinlah GA untuk korang komen.Harap maaf la yer..:)

Nie bukan review sangat tapi pengalaman menggunakan shampoo tersebut. Sebenarnya macm nie ceritanya. Minggu lepas g la shopping barang dapur kat Pasaraya Econjaya, Machang.Then my sister tercari2lah shampoo baru, katanya nak cuba.So, cik nor cadangkan shampoo safi shayla nie.Suruh dia hidu bau botol yang warna merah tu.Bagi cik nor bau dia nice sangat. Oleh kerana dia dah terpengaruh dengan cik nor maka dia beli lah shampoo safi shayla yang berwarna merah tu.Nampak kan permainan cik nor..haha

First person yang cuba shampoo tu my anak buat.Haishh..tergoda bau dia yang wangi tu..Cik nor pulak yang cuba.Memang berkesanlah.Dengan bau dia yang harum, buih yang banyak dan serasi dengan kepala cik nor.Apa yang bestnya lepas mandi rambut berbau sangat wangi dan mudah di urus.Sesuai dengan peranan dia licin terurus.:) bagi yang mencari shampoo yang sesuai untuk yang bertudung boleh cuba shampoo nie. Shampoo nie ada 4 jenis. Yang botol warna merah untuk licin terurus, warna hijau segar bermaya, oren untuk kawalan rambut gugur dan biru anti kelumumur.Pilih saja mana yang berkenan.Untuk keterangan lanjut boleh klik SAFI .Cik nor 5 star untuk shampoo nie..:) 

Sebenarnya cik nor terkilan sebab baru jer beli shampoo safi yang lama botol besar lagi.Kena tunggu habis yang tu baru boleh beli shampoo safi shayla nie..huhu

Oklah..dah panjang review entah ntah apa2 tu..stop kat sini dulu..babai..:)

Sunday, April 6, 2014

Giveaway by Sha Malek


Assalamualaikum.

Kepada yang nak join GA yang mudah dan simple nie boleh lah klik banner cantik kat atas tu..Jom ramai2 kita join.All the best yer..:)

Momoy 2nd Anniversary Blog Giveaway

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2014/04/sesiapa-nak-handbag-poplook-free-murah.html

2 perkara yang saya suka blog ni :
1. Cik blog nie suka review produk kecantikan.I like bab2 kecantikan nie..:)
2. Cik blog nie peramah.Walaupon cik nor tak singgah blog dia, dia tetap singgah jgk blog cik nor..:)

2 perkara yang saya tak suka blog ni :
1. cik  blog nie jarang2 updates blog.
2. Macam biskut chipsmore..sekejap ada sekejap tak der..:)

Tag :
1. Aiza
2. Azman

Kepada yang tidak di tag dan nak join boleh lah klik tajuk di bawah banner untu lihat syarat2 dan hadiah2 yang ditawarkan.Good luck all..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...