KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 20, 2014

Jangan Ditanya Cik Nor Kemana....

Assalamualaikum...


Harap maaf banyak2 coz hari nie entry cik nor tanpa gambar..huhu.Nak buat macam mana gambar ada jer dalam phone tapi  masa tak mengizin kan cik nor men'transfer dia ke dalam pc..huhu.Harap maklumlah yer kawan2.

Huwaa..nak nangis tau tak dapat nak blogwalking ke blog korang..Frust sangat2 nie.Harap korang tak marah cik nor yer..huhu


Nie pon updates lepas masa kerja dah nie.Entah ada orang nak baca ke tak entry nie..haha.biasa cik nor merapu ada gak isi tapi kali nie isi nya nan hadoo..haha

oklah..nak balik dah..nak kena g bank bayor kereta.Melayang duit 9 keping hari nie.huhu

Babai

Wednesday, March 19, 2014

Wordless Wednesday#44


Assalamualaikum

Tengoklah betapa pemalasnya cik nor nak buat review.Dah adapat duit buat tak tahu jer.Harap 8share tak ambik hati dengan kemalasan cik nor nie.hehe

Tuesday, March 18, 2014

Anak Bulus Cik Nor


Assalamualaikum..

Hari nie agak terlewat sikit updates blog.Nak buat macam mana hari ni bos masuk pejabat lah pulak.huhu.Alah ko cik nor, bos ada ka tarak ke still lambat jugak blog.Tak gitu kawan2 semua..hihik

Tajuk entry bukan main suspen lagi.Rupanya letak gambar anak kucing jer.haha.Nie lah anak bulus cik nor yang terbaru.Balik kampung melayan kerenah anak bulus ni lah.Ada 2 ekor lagi tapi yang tu besar sikit dari yang nie.Tunggu next entry cik nor letak gambar anak bulus yang dua ekor lagi tu.Sekor warna oren n sekor lagi warna hitam.

Anak bulus nie dah penat berguaru senda.Dia dok main dua ekor nie jer.Dok main kejar2 then gomol2, itulah kerja bila dah kenyang makan.Last2 bila letih itulah kerja terakhir mereka.haha.Suka2 hati jer nak tido kat mana pon.Asal selesa  bagi diaorang hentam jer lah..haha.Sila abaikan pemandangan yang terlalu indah tu..haha

Syok tahu main anak bulus nie.Hilang tension jap main anak bulus nie..itu bagi cik nor la..bagi orang lain tak tahu lah..hehe

oklah..stop sini dulu..babai..:)

Monday, March 17, 2014

Selfie...


Assalamualaikum..

Salam isnin semua.Jangan monday blues yer..hihik.Cik nor pon baru start kerja hari nie.Semalam cuti, sori sangat2 tak sempat nak buat autopublish entry.huhu

Nie semalam punya gambar.Tetiba jer kan cik nor selfie.Tak pernah2 buat sebelum nie..haha.Dah buang tebiat gamaknya cik nor nie.Bukan buang tebiat tapi boring dok tunggu turn cik nor nak ambik gambar nak tukar kad pengenalan versi baru.Last cik nor tukar kad pengenalan masa umur 21 tahun dulu.Sekarang dah 3+++ dah.Korang kiranglah sendiri..sudah berapa lama cik nor tak tukar kad pengenalan baru..haha.Kad pengenalan dah bertukar warna kuning dah.Kalau nak guna kad pengenalan  macam malu lah pulak.Tapi yang bestnya cip dia still boleh guna walaupon warnanya sudah bertukar..huhu

Alhamdulillah..semalam jugak dah dapat kad pengenalan baru tu.Tak sangka 1 jam jer boleh siap.Tapi nak menunggu tu hampir dua jam.Datang pejabat pendaftaran negara pukul 8.30 pagi lagi tapi dia siapkan dokumen lebih kurang pukul 11.00 pagi.Sementara yang tunggu kad pengenalan tu siap sempat lah g bank in cek dari nuffnang tempoh hari, isi petrol n last skali shoppping barang dapur.Tengok jam dah pukul 12.00 tengahari bergegas ke pejabat pendaftaran negara balik.

Part yang kat sini paling buat cik nor hangin.Dah letak resit nak ambik kad pengenalan baru.Sebenarnya cik nor g dengan adik cik nor.Time cik nor laju jer dapat kad pengenalan baru.Bila turn adik cik nor...lama benor menunggunya.Last2 tak sabar cik nor g tanya pegawai bertugas.Padahal letak resit sama2..huhu.Rupanya dia ingat cik nor dapat dua resit.Dia cakap nama cik nor nor dengan adik cik nor sama.Biar2 betul??Kalau tak g tanya masaklah menunggu.Lain kali bacalah nama tu betul2.Nama kami berbeza tapi nama bapak kami sama..huhu

Oklah.panjang benar membebel...see u again..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...