KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 6, 2014

Voucher Zalora...



Assalamualaikum

Hari nie macam blur2 sikit nak updates apa.Belek2 gambar tak der pulak.Aishh..buntu jap.Klikk..teringat voucher zalora.Terus snap dan transfer masuk dalam pc.Idea dah mari..yehuuu..:) Meroyan gamaknya ko nie cik nor..hahaa

Sebenarnya cik nor nak bagi free voucher tu kat korang.banyak gak tu...RM25.00.Yang 10% tu xpayahlah sikit sangat diskaun dia.Voucher tu cik nor dapat masa beli sandal untuk mak cik nor.Entry dia kat SINI.untuk yang tak baca lagi lah entry tu.hehe

Voucher ni ada syarat dia pulak.Kena buat pembelian RM99.00 ke atas baru boleh guna voucher nie.Cik nor pulak malas nak buat pembelian buat masa sekarang nie.Bugdet low la..hihik.Kepada sesiapa yang agak2 nak shopping kat zalora boleh lah buat permintaan kod dia di normi80my@yahoo.com secepat yang mungkin.Voucher nie expired 15 April 2014.

Oklah itu saja untuk hari nie..babai..:)

Wednesday, March 5, 2014

Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak


Assalamualaikum

Jom join mana tahu ada rezeki nak menang topup RM5.00.Nak Join klik tajuk kat bawah banner  bawah banner tu..:) Gud Luck all..:)

Wordless Wednesday#43



p/s: My BFF bagi .Saper suruh dia beli saiz M...hihik

Tuesday, March 4, 2014

Part Time Hujung Minggu

Assalamualaikum

Hari nie macam lambat jer cik nor bersiaran.Memang lambat pon.Komputer cik nor buat hal.Lembab tahap gilosss..Last2 cik nor restart balik.Alhamdulillah..dia oklah sikit dari sebelum restart tadi.Maka boleh lah cik nor blogwalking ke blog2 anda semua.hehe

Gambar apa kat atas tu?Tu lah gambar sardine roll or bahasa melayunya  sardin gulung.Itulah kerja part time cik nor buat bila balik kampung hujung minggu.Tolong mak cik nor jer.Dia letak kat gerai jual nasi belah pagi.Sardine roll nie limited  time jer ada coz dia ada 3 hari jer dalam seminngu.Ini kerana cik nor jer yang akan buat sardine roll nie.Mak cik nor tak buat coz dia kata rumit.While adik cik nor pulak dia tumpukan pada kuih muih yang lain.

So, kepada orang kampung cik nor kenalah sabar menanti kuih nie.Cik nor akan balik kampung pada hujung minggu jer.Time tu jer lah ada kuih nie.So, tak boring sangatlah orang nak beli kuih bila tengok kuih yang berbeza setiap hari.hehe.Kalau sesiapa yang nak tempah bolehlah hubungi cik nor..hehe

oklah..itu sahaja untuk hari nie.:)

Monday, March 3, 2014

Segmen "Tak Kenal Maka Tak Blogwalking"


Assalamualaikum..

Salam perkenalan buat semua blogger baru.Yang masih tak mengenali blog cik nor nie selamat berkenalan.Blog cik nor nie tentang apa?Blog cik nor nie blog personal.Semua cerita dalam blog nie berkaitan dengan kehidupan cik nor dan keluarga tercinta jer.Kadang2 tu ada join segmen or giveaway, review blog, produk, cerita kat wayang dan macam2 lagi lah.Kalau nak tahu dengan lebih lanjut jangan lupa terjah blog cik nor yer.Harap maklumlah kalau masa korang terjah tu penulisan kat blog cik nor macam SS skit (syok sendiri..haha).Tapi yang pasti kalau korah follow blog cik nor..cik nor pasti follow blog korang balik kalau korang tingglkan link yang betul la..Itu saja pasal blog cik nor...:)

ps: nak join klik banner kat atas..:)

Sunday, March 2, 2014

Segmen Seminggu Hunyeda Blog





Assalamualaikum...

Kepada yang nak join segmen kat atas tu jangan lupa klik banner tu yer.Hadiah dia menarik..rugi tau kalau tak join..mana tahu rezeki korang nak menang hadiah tersebut.InsyaAllah....Gud luck semua..:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...