KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 27, 2014

Not In Mood..:(

Gambar Pakcik google


Assalamualaikum...

Hiasshh...nak updates blog pon ambik masa yang panjang.tak tahulah kenapa seja 2 menjak nie mood memang ke laut sangat.Tak tahu lah apa yang dfikirkan.Nie pun taip jer apa yang keluar kat kepala nie.Hantam jer lah labu...

Dua 3 hari nie mood cik nor tak berapa nak ok sikit.May be sebab tugasan banyak kot.Banyak benda nak kena fikir.huhu.Begitulah gamaknya muka cik nor...macam icon yang cik nor ambik dari pakcik google tu..Muka tak keruan.Nak senyum pun serba salah..nak masam mencuka lagi lah.Apa patut cik nor buat nie.Dah macam ada masalah besarlah pulak.

Kepada pengunjung setia blog cik nor nie, mintak maaf banyak2 sebab tak dapat nak blogwalking kat blog korang.InsyaAllah..mood cik nor dah ok dan stabil cik nor akan bw kat blog korang nanti.Thanks banyak2 sebab selalu singgah blog cik nor.Cik nor sayang kamu semua...:)

Oklah..cukup untuk hari nie.Babai..:)

Wednesday, February 26, 2014

Segmen: Paly cari Bloglist Mac 2014


Blog Paly akan memilih 15 blog rakan blogger melalui random.org dan mereka yang bertuah, akan dimasukkan dalam bloglist Mac 2014. Syarat-syarat simple macam selalu, boleh tekan gambar atas kalau nak join. Selamat bersegmen ! :)

Tuesday, February 25, 2014

Dapat Hadiah Tudung...:)



Assalamualaikum


Maaf yer kawan2 mood nak berblogging buat masa sekarang nie dah ke laut bersama insan yang dirindui yang masih offshore.Bila dapat balik pon tak tahu lah.Tetiba jer mood cik nor macam hilang jap.Cehh..macam dialog drama lah pulak cik nor.Tapi itulah hakikatnya...:)

Semalam budak praktikal yang pernah dok serumah datang melawat ahkak2 dia yang masih lagi stay kat rumah tu.Apa lagi riuh rendahlah rumah tu bila semuanya bergabung..haha.Dia datang KB sebenarnya teman kakak dia beli barang2 kawan.Alang2 dah dekat dengan rumah sewa lama tu dia singgah lah.Sambil menyelam sambil minum air orang kata sambil jumpa pakwe sekali..itu yang utama sebenarnya..haha

Tak sangkalah pulak dia siap bawak tudung bagi hadiah kat cik nor.Sebelum nie adalah gurau2 ngan dia mintak tudung free.Sebenarnya mak budak praktikal nie tauke tudung.hehe.Tak sangka lak gurauan itu menjadi kenyataan.Alhamdulillah....Thanks a  lot Tuan Zulaiha aka Zue.Lain kali nak lagi...hihik

Oklah sampai sini dulu coretan cik nor.Bai..:)

Monday, February 24, 2014

Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb


!Assalamualaikum!



Jomlah join..mana tahu kot blog korang bertuah...InsyaAllah...aamiin

Nak join just click banner kat atas tu jer..:)



Sunday, February 23, 2014

Labor Day - Kaki Wayang

asdasdsacXZczx

Synopsis


“Labor Day” centers on 13-year-old Henry Wheeler, who struggles to be the man of his house and care for his reclusive mother Adele while confronting all the pangs of adolescence. On a back-to-school shopping trip, Henry and his mother encounter Frank Chambers, a man both intimidating and clearly in need of help, who convinces them to take him into their home and later is revealed to be an escaped prisoner. The events of this long Labor Day weekend will shape them for the rest of their lives.

p/s: Jom tengok wayang.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...