KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, February 21, 2014

Sandal Untuk Mak Dah Sampai..:)



Assalamualaikum..

Aduyaiii..punyalah seksa nak siapkan entry nie.Nak masuk kan gambar sekeping yang kecik tu mengambil masa yang lama. Kena refresh dua 3 kali baru ok.Nie gara-gara budak praktikal dok download cerita.Kan cik nor sound terasa pulak.huhu.Sebenar nya hati tak keruan coz somebody kata sebelum g belayar dia nak mesej.Tapi sampai saat cik nor menulis kat blog tak de satu pon sesej dari dia sampai.huhu.Harap2 dia selamat pergi dan selamat kembali..aamiin

Eh..panjanglah pulak permulaan cik nor nie.Biasalah kan blog merapu.Apa2 hal kena merapu lah dulu..haha.Sebenarnya cik nor nak cerita yang cik nor dapat voucher zalaora untuk kali ke-2.Kalau sebelum nie cik nor beli jubah.Entry dia kat SINI kalau nak baca lah..Kalau yang dah baca tu abaikan ajer link yang cik nor bagi tu. Mula tu ingat nak beli sandal kat cik nor sendiri tapi dulu pernah janji nak beli something untuk mak kat zalora maka cik nor cancel lah hajat cik nor tu.Cik nor tukar voucher nie dengan membeli sandal untuk mak.Nak beli jubah mak kata baju dah banyak sangat.So, cik nor suggest lah suruh beli sandal.Mak on jer..:)

Tapi kan..mak cik nor pakai saiz 6 entah dimana silapnya sampai saiz 7.Macam mana nie??harap padanlah..malas nak menukar2 bagai2..huhu.

Oklah..cukup untuk hari ini.Salam Jumaat semua..:)

Thursday, February 20, 2014

MINI GIVEAWAY JANUARY 2014 BY MISS LITTLE



SYARAT-SYARATNYA:

1.Follow blog Miss Little dan like fanpage blog Miss Little ~ ~ Tidak memaksa :)
2.Buat satu post bertajuk MINI GIVEAWAY JANUARY 2014 BY MISS LITTLE.
3.Ambil banner atas itu dan tempe tampal di post anda itu.

Azam tahun baru untuk blog cik nor, moga blog cik nor lebih dikenali ramai walaupon ianya hanya blog picisan.

Tag kepada :



Kepada yang nak join boleh lah klik banner kat atas tu...:)


COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

http://tengkubutang.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html

Jom join...::) Kalau rasa nak join boleh klik banner or klik SINI..Gud luck semua..:)

Wednesday, February 19, 2014

W.Wednesday#42




Assalamualaikum......

Alhamdulillah....:)

Tuesday, February 18, 2014

Segmen : Paly ajak korang baca entri ini


Assalamualaikum

Segmen paling simple kot pernah cik nor join.Kalau saper2 yang nak join boleh lah klik gambar kat atas tu.Gud luck yer semua..:)

Monday, February 17, 2014

Hadiah GA Dah Sampai....:)



Assalamualaikum..

Macam biasalah..pagi2 dok belek blog orang.Free time bukan nak updates dok bw jer kerja cik nor nie.Then bila banyak kerja mulah tak sempat nak updates blog.Saper yang rugi??Ko jugak kan cik oii..hehe

Semalam abang pos laju datang .Buka2 pintu pejabat siap panggil nama penuh cik nor lagi.Nampak benar yang dia tak pernah datang hamtar barang kat pejabat cik nor.Kalau abang yang selalu datang tu dia kenal cik nor dah..hehe.Kenal?Ye lah..dalam pejabat nie cik nor seorang jer yang selalu terima barang melalui pos laju..hehe.Mula2 ingat barang my bff yang hantar sebab tempoh hari dia kata nak bagi jersey TRW kat cik nor.Dia beli jersey TRW tapi ketat.Cik nor bagi cadangan supaya dia jual tapi dia tak mahu.Then dia cakap nak bagi cik nor.Cik nor apa lagi kembang kempis hidung dapat jersey TRW free.hehe

Lorr..panjangnya cerita nie melalut.Hadiah nie sebenarnya dari Blog Syuhada Baharuddin alah yang anjurkan  GA NI. Cik nor menang hadiah tu dari GA tu lah.Nasiblah syuhada nie bagi hati mention kat komen cik cik nor.Kalau tak memang melepas dah hadiah nie.Memang tak perasan pun bila pemenang di umumkan.huhu.Bukan apa cik nor malas nak check takut kecewa.Dah banyak kali tunggu pengumunan tapi hampa semuanya.Tak sangka pulak yang cik nor buat tahu tahu nie pulak menang.huhu

Apa2 pon tahniah kepada penganjur Syuhada Baharuddin sebab menganjurkan GA yang best nie.Best sangat bau purfume tu.Lain kali buat GA lagi yer Syuhada..InsyaAllah cik nor join lagi...:)

Oklah cukup untuk hari ni..see u again...:)



Sunday, February 16, 2014

Kenapa Cik Nor Dapat BE NI???


Assalamualaikum..

Salam ahad semua. Hari terlewat pulak updates blog, nak buat macam mana pagi tadi masa bos tak ada idea tarak mari.Bila bos ada susah lah pulak nak updates blog.Idea dah macam mencurah-curah tapi masa pulak kena curi terpaksalah taip mana yang tetinggal kat fikiran nie.huhu

Tadi masa buka buka akaun blog para blogger tengah dok sibuk updates entry yang diaorang dapat BE baru.Cik nor pon dengan eksitednya buka acc nuffnang manalah tahu kot ada bE tersangkut jugak kat blog cik nor.Cik nor ada terima BE tapi tengok tarikh entah yang bila punya pun tak tahu lah.Yang cik nor tanda merah kat atas tu lah.Alangkah sedihnya tiada satu pon BE melekat kat blog cik nor.huhu

Apalah salah cik nor sebelum nie...kat entry INI dapat status non-geli2 bak kata mamaniza.Nie orang lain dok happy2 dapat BE cik nor pulak dapat BE yang dah expired.huhu..Sedih yang amat..huhu.Tell me my MR.N????? Emotional lah pulak cik nor nie..haha.

Oklah ckup untuk hari ini...babai..:)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...