KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 6, 2014

Yeayyy..Iklan Nuff Dah Kembali...:)



Assalamualaikum...

Eksaited sangat nie..bukan menang loteri tapi bila tengok gambar iklan nuffnang dah berubah.Dah ada iklan baru.Bukan burung biru lagi yer..hihik

Gambar kat atas tu cik nor sempat printscreen masa dia mula2 keluar.hehe..Keluar korang nampak iklan yang cik nor printscreen tu jangan lupa click  yer..nanti cik klik yang korang jugak...:)

Oklah..stop dulu...nak buat kerja..babai..:)

Wednesday, February 5, 2014

W.Wednesday#40


p/s: Kepada kekasih ku Mr.N kembali lah kepada ku secepat mungkin.Tengok income ku dah jadi 00...huhu

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html
Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini...segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org... 

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^

Tuesday, February 4, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

ssalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com


HaDiah dari Kak Mia..:)



Assalamualaikum

Mesti korang tertanya2 kemanalah cik nor pergi dah banyak hari tak updates blog.Mesti korang fikir cik nor merajuk dengan Mr.N.haha..Ouchh..tidak sama sekali .Cik nor tak der masa sebenarnya..Huwaa..nak nagis rasa bila korang datang blog cik nor tak der entry baru yang cik nor updates.Harap maaf ye kawan2 semua..Nak buat autopublish pun tak sempat..huhu

Hadiah dari kak mia tu lama dah cik nor terima .Rasanya minggu nie dah masuk 2 minggu hadiah tu sampai ke tangan cik nor.Tapi buat kak mia maaf banyak2 coz baru buat entry pasal hadiah pengomen tegar yang akak bagi.nak buat minggu lepas tapi masa tak mencukupi terpaksalah hold dulu..huhu.

Kerana surat tu lah (Gambar no.2) cik nor terpaksa berlenggang kangkung g pejabat pos besar Kota Bharu untuk mengambilnya...huhu..entry dia kat SINI.Nasib lah officemate baik hati nak teman cik nor ambik hadiah tersebut.Kalau tunggu cik nor gamaknya hadiah tu sampai balik ke tangan kak mia..huhu..Thanks a lot my officemate..:)

Oklah thanks a lot buat kak mia..:) Kepada yang masih tak mengenali kak mia bloh terjah blog dia kat mialiana.com.Jangan lupa terjah yer..:)

Oklah stop sini dulu lain kali merapu lagi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...