KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, January 31, 2014

Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com







http://www.mamaniza.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html 

Assalamualaikum....

Meh la join pencarian bloglist mama...perghh..bukan main ajak  orang dntah2 cik nor yang paling last join..haha..buat malu jer..:)

saper2 yang nak join boleh lah klik banner kat atas tu....gud luck all..:)

Wednesday, January 29, 2014

Wordless Wednesday#39



p/s: Lambakan limau mandarin di pejabat cik nor..:)

Tuesday, January 28, 2014

Rasa Macam Nak Curang Je..:)


Assalamualaikum..

Pergh..tajuk entry cik nor kali tak henggat..dah macam orang couple lah pulak.Nie buka pasal cerita cinta cik nor tapi nie pasal percintaan cik nor kat blog dengan MR.N.haha

Korang perasan tak g mana2 blog MR.N asyik tayang iklan churpchurp yang tak mendatangkan income tu.Nak tak nak terpaksalah jugak klik iklan tu.Masuk tahun baru nie blog cik nor tak dapat pon iklan CPUV.Entah dimana silapnya MR.N tak bagi iklan CPUV baru kat cik nor.Nak kata cik nor pasang iklan lain rasanya tak de lagi setakat nie.Kalau macam nie sepanjang masa terpaksalah cik nor curang.

Cik nor tengah ushar2 iklan baru yang mendatangkan hasil yang lumayan.Any idea iklan apa yang berbaloi untuk cik nor tayang kat blog nie.Ermm..dah nak start curang dah nie..haha.Kepada MR.N kalau tak bagi cik nor curang sila bagi iklan CPUV secepat yang mungkin.Sekian, terima kasih..:)

Blog korang macam mana?Mesti MR.N sayang korang kan?hehe

Monday, January 27, 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com


Salam sejahtera..

Sempena dengan tahun baru 2014 ini, dengan rasminya hari ini saya ingin melancarkan giveaway yang pertama iaitu Handphone Giveaway by Syuhada1981.com  yang akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 1hb Januari - 31hb Januari 2014.

Senarai Hadiah


Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang




Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang


6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.

Salam sayang.

p/s: Klik banner kalau nak join..:)

Bahagiamu Deritaku – Hafiz

Ku dengar kau cinta sangat padanya
Ku dengar hatimu kini miliknya
Dia kan menjadi teman sehidup dan semati
Aku menjadi sahabatmu
Siksanya mengakui kau teman biasa
Terpaksa ku terima itu hakikatnya
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama
Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama
Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu, bersamamu
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu


p/s: Deman AJL...layan jer la lagu Juara AJL nie...hihik..Tahniah Hafiz untuk persembahan terbaik & Juara AJL

Sunday, January 26, 2014

Ole-Ole Dari Bandung...:)


Assalamualaikum

Alahai..hari nie macam malas jer nak buat kerja.Al-maklumlah sunday blues.Otak dah blur dan mengantuk.Biasalah kan bangun awal dari biasa.Kalau kat bilik sewa cik bangun solat subuh past tu tido balik.Nie dari kampung kenalah bangun awal, nak kejar masa nak masuk pejabat kol 8.30 pagi..huhu

Seperti yang dijanjikan hari nie walaupon mood tengah merundum cik nor share lah ole2 dari Bandung, Indonesia.Yang housemate yang bagi.Dah lama sebernarnya dia g Bandung tapi 2 minggu lepas kot dia bagi kat cik nor.Nak buat macam mana masing2 busy susah nak bersua muka walaupon satu rumah.Kadang2 tu dia balik awal cik nor balik lewat.Esok paginya dia awal2 lagi dah keluar rumah cik nor pulak selagi xdekat kol 8.30 pagi memang tak keluar bilik.haha.Bila masa nak jumpa kalau macam tu routine nya..:)

Nie rasanya ole2 ke 2 dari Bandung.Sebelum nie kak Fuza yang bagi coz cik nor pengomen tegar blog dia.Entry dia kat SINI.So, sekarang cik nor dah ada 2 keychain dari Bandung dan 1 fm...hehe.Kepada yang agak bermurah ahti nak bagi ole2 kat cik nor boleh lah contact cik nor..haha.

Oklah...cukup dulu untuk hari nie.See u soon..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...