KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, January 18, 2014

Santai DiHujung Minggu...

Assalamualaikum.....


Semalam macam tak der entry baru blog cik nor nie.Bukan macam tak de tapi memang betul2 tak der la.Nak buat macam mana....Cik blog busy hari khamis tak sempat nak buat entry autopublish.Hari khamis tu cik nor balik pukul 7 malam.Ingat nak buat entry autopublish tapi kerja banyak tak sempat nak transfer ganbar.Banyak cerita nak share kat sini tapi kesampaian lagi..huhu


Hari nie ingat nak share ole2 dari Beijing, China tapi gambar lak xreti nak transfer.Terpaksalah tukar topik.Topik merapu gamaknya hari nie..haha.Idea memang ke laut dah.Gambar tak der idea pon tak berapa nak ada lah.


Biasa updates blog guna pc office...hari nie gunak laptop adik.Cehh...kira advance dari biasalah nie.Kalau ada yang tersilap taip harap maaf lah ye.Lama tak guna laptop past tu tulisan dia kecik pulak.Mata pulak cam rabun jer..haha..Kat kampung nie mendung macam nak hujan.Kalau tidur best jugak nie...haha..


oklah...dah tak der idea nak merapu apa.Cik nor stop dulu lah...babai

Thursday, January 16, 2014

Robocop - Kaki Wayang

Robocop Keyart1 27x40-01

Synopsis

In RoboCop, the year is 2028 and multinational conglomerate OmniCorp is at the center of robot technology. Overseas, their drones have been used by the military for years – and it’s meant billions for OmniCorp’s bottom line. Now OmniCorp wants to bring their controversial technology to the home front, and they see a golden opportunity to do it. When Alex Murphy (Joel Kinnaman) – a loving husband, father and good cop doing his best to stem the tide of crime and corruption in Detroit – is critically injured in the line of duty, OmniCorp sees their chance to build a part-man, part-robot police officer. OmniCorp envisions a RoboCop in every city and even more billions for their shareholders, but they never counted on one thing: there is still a man inside the machine pursuing justice. 

p/s:Buat peminat-peminat robotcop bolehlah ushar2 tiket wayang sekarang..:)

Wednesday, January 15, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah


Assalamualaikum..

Syarat²

1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange

5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut
Nama : Cik Nor
URL Blog : http://norminieza.blogspot.com/
URL entry giveaway :http://norminieza.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
email :normi80my@yahoo.com
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]
Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

P/s: Fizah sori banyak2 sebab copy terus fizah punya...tak boleh nak buat kreatif coz xcukup masa.Hati teringin sangat nak join GA fizah terpaksalah copy terus.Harap fizah tak marah cik nor..:) Kepada yang nak join bolehlah klik banner kat atas..:)

Tuesday, January 14, 2014

Salam Maulidur Rasul...



                                                    Gambar mintak dengan pakcik Google..:)




Assalamualaikum..


Salam Maulidur Rasul  buat semua kawan2 blogger.





Monday, January 13, 2014

Dapat Hadiah Dari Shida...


Assalamualaikum..

Hari nie mood nak menulis blog n nak bw merundum disebabkan oleh line internet yang sangat lembab.Terkedek-kedek macam siput sedut..hihi.Nie pon kena refresh 2 3 kali barulah boleh updates .Cian kan cik nor ..huhu.

Hari nak story la pasal cik nor dapat hadiah dari blogger Shida.Alah blogger yang femes tu..Sebut jer blog Dunia Shida semua orang kenal lah.Dia ramah tau.Semua follower yang follow dia, dia lokek nak jejak semua followers dia termasuklah blog cik nor yang tak berapa nak femes nie.Blog suam2 kuku..or hidup segan mati tak mahu..itulah ibarat blog cik nor sekarang..haha.

Minggu lepas lagi kot cik nor dapat hadiah nie tapi macam biasalah cik nor peram sebagai pekasam dululah baru cik nor publish kat public..hihik.Trand cik nor macam tu harap korang faham lah...hihik.Cik nor dapat hadiah nie sebab cik nor nie pengomen tegar kat blog dia.Cik nor kalau dapat hadiah mesti sebagai penomen tegar jer.Kalau menang GA or Segmen tu 1 dalam 1000 jer lah..haha

Cik nor dapat kalender poket, kalender macam penanda buku dan business kad shida.Cantik kan?bilalah gamaknya nak buat kalender n business kad macam shida nie.Veranganlah dulu ye cik nor...hehe

Thanks ye Shida sudi bagi hadiah nie kat cik nor.Lain kali nak lagi.Kalau tak salah nie kali ke-3 cik nor dapat hadiah dari Shida..:)

p/s:Sori hari nie xbw sangat coz internet slow sangat2..huhu

Sunday, January 12, 2014

Kenapa Dia Tak Mau Keluar????

Assalamaulaikum

Sori ye kawa2 semalam tak der entry baru.Nak buat macam mana last2 minute baru nak updates entry.Last2 masa tak cukup...main tinggal macam tu jer..baik punya kerja.Ingat nak updates kat umah tapi bila layan tv malas lah pulok..hehe

Kenapa dengan tajuk cik nor tu...Macam nie ceritanya.Dah lama cik nor pasang satu iklan nuffnang bawah header permandangan laut yang bergerak2 tu.Entah dimasa silapnya dia xmo keluar2 sampai sekarang.Dah cuba edit2 kat coding dia.Tetap degil tak mo keluar gak.Memang degil tol iklan nie.Macam mana cik nor nak buat nie?Kawan2 yang pro tu boleh tak bantu cik nor.Cik nor nak soh dia keluar dari tempat persembunyian dia.hehe

Sekarang cik nor ada satu jer ruang iklan nuffnang kat sebelah kanan tu jer.Rasa tak meriah lah pulak bila ada satu jer iklan nuffnang..huhu.Saper2 pro tolong ajar cik nor erk?hehe

Tak der idea nak menulis panjang2 hari nie..jumpa esok ya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...