KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, December 18, 2014

Tudung Express



Assalamaulaikum..

Hari nie cik nor updates tudung expres cik nor panggil.Sebab apa cik nor panggil dia tudung express? Sebabnya just sarung , pin kat dagu kalau longgar, lilit sikit dan pin kat kepala.Dah siap xpayah guna banyak pin.Contoh cik dah tunujk sebelum ini.Sila ke Cik Nor Collection..hehe.Kat situ banyak koleksi tudung .Material kain tetap chiffon.InsyaAllah..tudung ini melepasi paras dada.Harga RM22.00 (tidak termasuk pos) Untuk keterangan lanjut jangan lupa hubungi cik nor : 0199791081(sms/call/whatsapp/wechat)


Baik hati klik :
1SINI 
2.SINI 
3.SINI

13 comments:

  1. ina pun suka tudung ekspress ni hehe ^^ senang je pakai kan..

    ReplyDelete
  2. Geramnya..harga murah2...sabar je la..anak nak sekolah nikan..bagi lepas semua dulu baru syok nak memilih nih..ehhhe

    ReplyDelete
  3. wah...tudung ekspress...nak kena kira2 budget ni cik nor...^_^

    ReplyDelete
  4. Kencang bisness cik nor la ni.....hihi

    ReplyDelete
  5. bagus Cik Nor...dah jadik tauke tudung..moga maju jaya..:)

    ReplyDelete
  6. wah.. lawa... tapi sayang, mama tak reti nak pakai..

    ReplyDelete
  7. Amboiii cik nor..dah ada tag..cik nor collection yer..tahniah!! farah klik2 sekali..=D

    ReplyDelete
  8. Warna2 yg menarik..akak pun suka pakai i tdung ni...

    ReplyDelete
  9. malangnya muka saya tak sesuai, sesuai bawal, siakap, senohong je muka ni :3

    ReplyDelete
  10. Cik nor jadik la model, baru nak beli. Kui3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...