KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 1, 2014

Tudung Butterfly Rekaan Terkini



Assalamualaikum...

Hari ni nak promote tudung design terkini.Material kain tetap sama yang berbezanya cuma design dia.Sila abaikan muka model tak berbayar tu.hehe.Sila tengok design tudung sahaja..:)

Design 1 ( contoh tudung -warna oren)
Harga : RM22.00 (tidak termasuk pos)
Design 2 (contoh tudung - warna pink terang)
Harga : RM20 (tidak termasuk pos)
Design 3 ( contoh tudung -warna merah)
Harga : RM25.00 ( tidak termasuk pos)

Material kain tetap chiffon.Tidak panas dan tidak jarang.InsyaAllah...tudung yang cik nor jual menutup paras dada. Berminat jangan lupa hubungi cik nor. Cik nor juga menerima belian secara borong.

019-9791081 (sms/call/whatsapp/wechat)
emai : normi80my@yahoo.com



21 comments:

  1. cantiknyer ;)

    Jemput join segmen cn yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  2. yg pink tu nampak simple tapi nice ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada yang berknan jgn lupa contact cik nor yer..:)

      Delete
  3. yg merah tu nampak cantik pulak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisya...jangan lupa contact cik nor kalau ada yang berkenan..:)

      Delete
  4. cantik nye tudung ciknor. tp rehan tak pandai lilit. hihi.

    ReplyDelete
  5. Cantik ar model tak berbayar tu,.... mcm hindustan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..tak mandi la sya hari ni kak..haha

      Delete
  6. Kalu berkenan nanti boleh cari cik Nor yek

    ReplyDelete
  7. mmg terbaik la cik nor.. i dah borong.. heeee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...